A közismerten precíz és különleges technológiai megoldásoknak köszönhetően a HOOK hajók rendkívül kemények és még egy olyan versenyző számára is lendületet adnak mint Rok, akit eddig kis és középszél-specialistának ismertek. Ha ez így van, akkor irigylésre méltó hely Magyarország, ahol bárki számára elérhetőek a világ talán legjobb OP-i.

Nincs is ezzel baj, ha az evangéliumi tanítás nem lenne érvényes. Mert hiába olcsóbb, jobb és könnyen elérhető a magyar hajó, sajnos a menő hazai versenyzők jobban bíznak a külhoni termékekben.



Lássuk, az eredmények mit mutatnak!

  • Március 7-8. Spring Meeting Regatta, 133 induló, Rok nyer, a legjobb magyar 8.
  • Március 20-22. Koper Cup, Rok a 3., a magyar versenyző 8.
  • Április 3-5. Easter Regatta Szlovénia, 434 induló, Rok a 12., a magyar fiú 47.
  • Május 14-17. Dutch Youth Regatta, Workum, 412 induló, Rok az 5., a magyar hajó 25.

Ezzel lezárul a felkészülési időszak, jön az EB, ahol Rok egyértelműen érem esélyes, hiszen már Workumban is sokáig vezette az összetettet. A magyarokat nem várják dobogós helyre. Még nem tudjuk, hogy Rok a júliusi EB-t, vagy az augusztusi VB-t választja, de a legjobb osztrák lány versenyző már – elsőként – kvalifikálta magát az EB mezőnyébe. Rosa Donner még csak 12 éves, de a tavaly vásárolt Hodács hajóval jó eséllyel indul második EB-jén.

Amúgy a tavalyi osztrák bajnokságon már megmutatkozott a Hodács OP-k kiválósága. Többek között a serdülő kategória győztese is ilyen hajóban ült.
Milyen szép is lenne, ha a HOOK hajók nemzetközi sikerét magyar fiatalok alapoznák meg!
Jézus Krisztus sem volt tévedhetetlen.

Bővebb információ: www.hodacs.hu

(X)