Valljuk be őszintén, néha nagyon nehéz megtalálni azt az időpontot, amikor az egész családnak egyszerre élmény a vitorlázás.

A gyerekek érdeklődése a játékok felé irányul, főleg ha a kisebb korosztályba tartoznak. A kedves nagymamák vagy bevállalják a piciket a vitorlázó időben, vagy az anyukák maradnak a parton a csemetékkel.

Szerencsére a balatoni nyár telis tele van olyan programokkal, amiket a legkisebbek is sokáig őriznek emlékükben. A sok között megtalálni a legjobbat: ehhez szeretnék most segítséget nyújtani.

Siófokról szombatonként és Badacsonyból vasárnaponként egész nyáron útnak indul a Balatoni Minimax Hajó, ami gyerekzsivajtól hangos. A hajókázás mellett két teljes órát kitöltő látványos, színes műsor vár az érdeklődőkre.

Ha a vitorlázó apukák ezt tudnák, biztos elküldenék Anyut és a gyerekeket, és máris lenne egy teljes délutánjuk!

Magyarország kedvenc gyermekzenekarai szórakoztatják a kicsiket és nagyokat, fülbemászó dallamait a felnőttek is szívesen dúdolják. Sőt, mikor a hajón jártam, bizony ők is hangszereket ragadtak! A csillogó szempárokat egy profi fotós örökíti meg a szülők legnagyobb örömére (így ezzel sem kell foglalkozni), és a képeket ingyen le is tölthet mindenki.

Ügyes, kedves animátorok játszanak a csemetékkel, készségfejlesztő játékok kötik le a figyelmet, s ha valamelyik játék megtetszik, akár meg is lehet vásárolni. Persze a tombolát várja mindenki a legjobban, és az apróbb ajándékok után kimondottan értékes nyereményeket sorsolnak ki a „minimaxosok”…

Folytathatnám a programok ismertetését, de nem teszem, inkább minden vitorlázó családnak jó szívvel ajánlom ezt a remek lehetőséget.


Röviden: irány Anyuval Siófok és Badacsony, míg Apu befogja a szelet!

www.gyerekhajo.hu
https://www.facebook.com/balatoniminimaxhajo

+36708669066