Július 07-én 17.00-kor indul a Minimax Gyerekhajó Balatonfüreden. Ebben az időpontban a gyors hajók már biztos nincsenek vízen, de a mezőny nagy része még versenyben lehet.

A Füred mólója előtti vízen hajózik a Bahart Siófok katamaránján a Minimax Gyerekhajó. A hajóról a felnőttek élvezhetik a versenyek különlegességét, míg a gyerekek önfeledten játszhatnak az animátorokkal.

 

A program a Mintapinty együttes koncertjével kezd, melyen közösen dalolhatnak, táncolhatnak a gyerekek. Animátorok segítségével a nagyobbak készségfejlesztő foglalkozások sokaságával találkozhatnak, a bébi sarokban pedig kellemes árnyékban kúszhatnak-mászhatnak a kicsik, miközben a büfében hideg sör várja az apukákat. A 1.5 órás programot fantasztikus tombola zárja, ahol számtalan játékot és élményekhez kapcsolódó belépőjegyeket lehet nyerni. Üres kézzel biztosan senki sem távozik: a leszállásnál Minimax Magazint kapnak a gyerekek ajándékba!

 

A fő meglepetés: regisztráljatok a hajón vagy a www.gyerekhajó.hu web oldalon, hogy egy családi vitorlázás nyertesei lehessetek! A nyári időszak alatt két alkalommal sorsolunk ki regisztráltakat: 2-2 családot hívunk meg egy balatoni vitorlázásra!

 

Vár benneteket a Minimax Gyerekhajó nyáron több alkalommal a Balatonon, 3 helyszínen: Siófokon, Balatonfüreden és Badacsonyban!

Részletek és időpontok:  www.gyerekhajo.hu/balatoni-programok

 

Várunk Benneteket, hogy együtt nézhessük a Kékszalag vitorlásait!

Jó Jó Jó Minimax Hajó!