Van egy műsor a Lánchíd Rádióban, ami pont arról szól, amit mi is imádunk. Balaton, vitorlázás és minden egyéb, ami a tó körül történik. A Magyar Tenger péntekenként délután 13:00 órától egy órán át a Balatonra hangolódik és beszámol mindenről, ami a kikötőkben, a településeken, pincészetekben, kalandparkokban, hegyek és völgyek között, evezővel, hajóval, kétkeréken történik. Élő bejelentkezések, interjúk és beszámolók sora igyekszik közelebb hozni a hallgatókhoz az eseményeket, az élet pedig télen sem áll meg, hisz a műsor egyik fontos célja pont az, hogy megmutassa a Balatonnál szezonon kívül is van élet!

Ez a balatoni nyüzsgés kerül most át a Porthole.hu oldalára is!

A Lánchíd Rádió és a Porthole együttműködésének köszönhetően a műsor az online vitorlásmagazin olvasóihoz is könnyebben eljut.  Ezentúl a műsorok után felkerülnek a beszámolók és interjúk az oldalunkra, ahol egy rövid összefoglalót kapnak az olvasók az éppen aktuális témákról, de lehetőségük van a beszélgetéseket teljes egészében is visszahallgatni a cikkekben megtalálható hivatkozásokon keresztül.

Ne feledjétek tehát, Magyar Tenger a Balatonra hangolva péntekenként 13:00 órától a Lánchíd Rádióban utána pedig a porthole.hu-n!

A Magyar Tenger műsor a Balaton körül is fogható az alábbi frekvenciákon:

Keleti medence  -    FM 106,6 Mhz

Középső medence - FM 96,2 Mhz

Nyugati Medence – FM 93,4 Mhz