Ennek érdekében, a Mihálkovics Kupán a felajánl 1000 Ft-ot LáriFári Alapítvány számára minden olyan nyomkövetést használó hajó után, amely a verseny két napja alatt minden futamban, a rajttól a célig futtatja a hivatalos Kwindoo trackinget. Így minden csapat hozzájárulhat az adományhoz a verseny ideje alatt. Minél több hajón indítják el a trackinget, annál nagyobb összeget adhat át az alapítványnak a cég képviselője a vasárnapi díjkiosztó ünnepségen Balatonföldváron.

A LáriFári Alapítvány, mint a Magyar Vitorlás Szövetség karitatív stratégiai partnere 6. éve szervezi az átlagosnál nehezebb élethelyzetben lévő gyermekek és hozzátartozóik élményterápiás célú vitorlásverseny-sorozatát. A program során sérült, kerekesszékes, daganatos betegségből gyógyuló, valamint szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermekek ismerkedhetnek meg a balatoni kikötőkkel, a vitorlázás szépségeivel, a vitorlázókkal. Idén június 2-án került sor az első jótékonysági eseményre, a Kerekes Regattára. Ezt követően további három alkalommal érkeznek gyerekek az alapítvány szervezésében:

- július 9-én Tihanyba, a THE kikötőjébe,

- augusztus 3-án Balatonfüredre, a Szövetségi kikötőbe,

- szeptember 8-án Balatonlellére, a BL Yacht Clubba.

A programsorozat költségvetése magába foglalja az érintett gyermekek, családok utaztatását, étkezését, a parti programokat, a díjakat és minden egyéb szervezési költségeket, amelyhez nagy segítséget jelent a Kwindoo adománya.