Vagyis, ha már megszületett az innováció, akkor nem csak az ismertség, de a további fejlődés szempontjából is a legfontosabb, hogy minél többen találkozzanak vele. Közzé lehet tenni a hírt a weboldalon, és social media felületeken, ki lehet küldeni hírlevélként a partnereknek, és persze az innovációkra az újságok is mindig kíváncsiak, akár interjú vagy bemutató formájában. Ezekkel már jelentősebb réteget lehet megszólítani. De ha szeretnénk, hogy tényleg emlékezetes maradjon az alkotásunk, akkor meg kell mutatni a hajós világnak, hogy mindenki átélhesse az új feletti örömöt, amit nyújtani tudunk nekik. Hogy ne csak érthessék, de meg is foghassák, amit kapnak.

A Budapest Boat Show szervezői, ezt pontosan tudják, ezért hozták létre 2014-ben az Újdonság Pályázatot, mellyel a hajóipari vállalkozások legjelentősebb innovációinak biztosítanak szélesebb körű kommunikációt, és kedvezményes kiállítási megjelenési lehetőséget, így támogatva, és egyben elismerve az újítók munkáját.

A pályázat évről évre fejlődik, alakul, hogy minél jelentősebben támogathassa a piaci szereplőket, így idén a jelentősebb kommunikáció mellett kibővül egy környezetvédelmi és egy hazai különdíjjal is.

Amennyiben 2018. január 1. és 2019. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás hajója, vagy hajózáshoz kapcsolódó terméke, szolgáltatása, és szeretne megjelenni a 2019-es Budapest Boat Show-n innovációjával, vegyen részt a Budapest Boat Show 2019 – Újdonság Pályázaton, és biztosítsa a legszélesebb körű bemutatkozási lehetőséget innovációjának Magyarország legnagyobb hajókiállításán.

Fontos, hogy a pályázatra a jelentkezést csak november hó végéig lehet leadni érvényesen, így már csak néhány nap van a határidőig! A Budapest Boat Show Újdonság Pályázat részletes információi megtalálhatók a weboldalon.

A Budapest Boat Show hazánk legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, 2019. február 21-24. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás mögött neves cégek sorakoztak fel, hiszen főtámogatója a Generali Biztosító Zrt, stratégiai partnerei a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és Autós támogatója az Audi.