Annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítsanak mindenkinek, aki szeretne termékével vagy szolgáltatásával pályázni a Budapest Boat Show Újdonság Pályázaton, a határidőt meghosszabbították január 10-ig! A pályázatra a Budapest Boat Show-n kiállító gyártók, szolgáltatók és forgalmazók jelentkezését várják.

Az első kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2020. január 1. és 2022. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

 

A második kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, mely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2020. január 1. és 2022. február 1. közötti időszakban készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba.

 

A pályázati kiírás és az űrlap megtalálható a www.boatshow.hu weboldalon. A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.