"Az élet mindent felülír. Megérkezett Graham hajója, így holnap helyett szombat reggel együtt indulunk, hogy az első pár mérföldet közösen tehessük meg. Óriási megtiszteltetés ez nekem." - írja Facebook oldalán a sportoló, aki a beharangozott holnapi rajt helyett így szombaton vág neki a nagy kalandnak.
Graham Walter 72 esztendős, a világ egyik legidősebb egyéni ócáeni evezőse, így hatalmas inspirációt jelent Gábor számára.

Az utazásról minden nap beszámolunk a hivatalos Facebook oldalon keresztül: https://www.facebook.com/rakonczayexpediciok/, de érdemes az Instagram oldalt is felkeresni a színes, képes tartalmakért: https://www.instagram.com/rakonczaygabor/.

A közel két hónapig tartó expedíció során Gábort az alábbi linken lehet napi szinten figyelemmel kísérni:

https://my.yb.tl/farfaraway/9748/

Mivel Gábor szenvedélyes ultrafutó, az evezéshez egy futó-kihívást hirdetünk. Arra buzdítjuk a szurkolókat, a támogatókat, barátokat, rajongókat, hogy sportoljanak Gábor sikeréért. Amíg Gábor 5200 kilométert evez, addig mi itthonról, vagy a világ bármely pontjáról támogassuk őt azzal, hogy futunk! A kilométereket pedig gyűjtsük közösen a hivatalos szurkolói csoportban a Facebookon:
https://www.facebook.com/groups/511752822666912/