Külön érdemes kiemelni, hogy a versenyen a túrahajós hobbivitorlázótól az európa-bajnoki szintig képviseltette magát a magyar vitorlás közösség és a dobogós helyek sokszor csak másdoperceken múltak.  A verseny utáni óvástárgyaláson a legnagyobb konfliktust az okozta, hogy ki hozta a legjobb pálinkát az összejövetelre. Sajnos ebben a kategóriában nem fogunk tudni győztest hirdetni. Ezúton is szeretnénk megköszönni a résztvevőknek, hogy eljöttek és hogy a támogatásukkal sikerült egy igazán jó hangulatú versenyt rendeznünk.

Külön köszönet illeti a balatonföldvári vitorlázókat, akik az elképzelés mellé álltak és a nehézségek ellenére is kitartottak amellet, hogy igenis lehet minimális adminsztrációval, becsületkasszás alapon jó versenyt rendezni. Szeretnénk megköszönni a versenyrendezésben nyújtott segítségét Nanszák Györgynek és a Vízisport és Vitorlás Egyesület Balatonföldvárnak (VVEB), Pay'r Egonnak és a révfülöpi NSK Kikötőnek valamint a Holovits Vitorlásiskolának. A verseny díjazása nem jöhetett volna létre Horváth Péter (Mihálkovics Kupa) és a Paulus (Dehler 38 C, Bednár Tibor) felajánlásai nélkül.

Ezúton is gratulálunk a kategóriák győzteseinek, akik egy üveg PAULUS Extra Dry pezsgőt és ingyenes nevezési lehetőséget nyertek a jövő évi Mihálkovics Kupára! 
A versenyről készült fényképeiteket, videóitokat, élménybeszámolóitokat kérlek küldjétek el a balatonfoldvarivitorlazok@gmail.com e-mail címre, hogy megoszthassuk őket az oldalon, valamint várjuk a visszajelzéseiteket is, hogy hogyan éreztétek magatokat a versenyen.