Nevezést kizárólag VIHAR rendszeren keresztül fogadunk el, de meghosszabbítottuk a nevezési időt és pénteken délig lehet nevezni, így akinek az utolsó pillanatban készül el a sportorvosija az sem marad le. Fizetni a versenyre átutalással lehet. (Tramontana Yacht Club Egyesület, OTP Bank: 11748083-20023711, közlemény rovatban kérjük feltüntetni a hajó nevét).

Az érvényes előírások miatt sajnos néhány dologban más lesz a versen.

Helyszíni nevezés nem lesz, a nevezési csomagot a Viharon nevezett hajók számára összekészítjük, és azt június 19-én pénteken 16:00-21:30 között adjuk át Balatonfüreden a Tihanyi műút 1. sz (Hajógyári kikötő) bejáratánál telepített versenyirodán, kérjük amennyiben megoldható hajónként 1 ember jöjjön érte. (Azon hajók akik a nevezési csomagért nem tudnak eljönni kérem jelezzék a tramontana@tramontana.hu címen és velük felvesszük a kapcsolatot az átadással kapcsolatban.)

A szokásos szombat esti díjkiosztóval egybekötött vacsora idén elmarad, az eredményeket haladéktalanul közzétesszük a www.tramontana.hu oldalon és a verseny Facebook oldalán https://www.facebook.com/events/1267695823425454/

A 2020 évi Tramontana-Sennebogen Kupa díjkiosztójára jövőre, a 2021 évi versennyel együtt kerül sor. 

Vendéghajók kikötésére a szervezetten a Hajógyári Kikötőben nincs lehetőség. 

Jelen helyzetben az ajánlások és előírások alapján szükség volt a fenti módosítások meghozatalára.

Bízunk benne, hogy egy jó versennyel tudjuk indítani a szezont. 

Mindenkit várunk szeretettel. 

Tramontana Yacht Club Egyesület.