Nevezés a Vihar rendszerben elérhető, a nevezési díj pedig kiegyenlíthető a Tramontana Yacht Club Egyesület OTP Banknál vezetett 11748083-20023711 számlára történő előzetes utalással is.

Nevezési díj helyszínen: 6 ezer forint / fő. Előnevezés esetén - amennyiben a nevezési díj 2021.06.14-ig, azaz hétfő éjfélig átutalással kiegyenlítésre kerül - a kedvezményes nevezési díj: 5.500 forint / fő. 

A 2003. január 1 és 2006 december 31 között született versenyzők a mindenkori nevezési díj felét fizetik A 2007. január 1-jén és azután született versenyzők - mocók - nevezési díjat nem fizetnek. A helyszínen lehetőség lesz a vasárnapi HAMIS SZALAG versenyre is nevezni!

A program pedig a következő: 

  • 2021. június 18. péntek: Délután 5-tól este 9-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezés, versenyzői csomagok átvétele. A hajóval érkezőknek péntekről szombatra ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő (telefonon bejelentkezés kötelező: 30/9228975)
  • 2021. június 19. szombat: Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen Kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra) Délután, 6:30-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában.

További információk és versenykiírás a tramontana.hu weboldalon

A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely már hosszú évek óta működik együtt a Tramontana-val. A szervezők mintegy 90-95 egységet várnak a regattára, amelyre a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek a gyönyörűen felújított és kibővített Hajógyári Kikötő ad otthont. Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, a 30-as Cirkáló, Sudár Sport és X35 Osztály ranglistaversenye és a Regina Kupa túrafutama is egyben.
A verseny további támogatója csopaki Szent Donát Borkúria, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye, ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontana-ról elnevezett cuvée is. Idei évben tovább bővül a nyeremények listája és az érmeken kívül az abszolút első 3 helyezett a Volvo Ivanics jóvoltából számíthat néhány meglepetésre.

Kiemelt támogató a Hajógyári Kikötő
További támogatók: NEA, Szent Donát Borkúria, Pipers Communication. Volvo Ivanics
Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség

A versenykiírás és versenyutasítás a csatolt fájlok között található.