Siker, mert életre hívtunk egy közösséget, amelyben egy közös hobbi, sport, életforma iránti rajongás tartja össze a tagokat: a WOW mostanra közel 250 regisztrált tagot számlál.

Siker, mert bár eredetileg sokkal több programot terveztünk annál az ötnél, amit végül lehetőségünk volt megvalósítani, de így is több mint 100 WOW tag ismerkedhetett meg személyesen is egymással és különböző hajókkal.

Siker, mert elindítottuk azokat a csatornákat, amelyeken keresztül a közösség tagjai egymás között és a külvilág felé kommunikálhatnak: a WOW közösségi média felületeinek mára 1700 követője van.

Siker, mert az online térben is sokat mutathattunk meg elképzeléseinkből, céljainkból: az év során több mint 60 blogbejegyzésünk 80 000 megtekintést kapott, híreink 250 sajtó megjelenésen keresztül jutottak el az érdeklődőkhöz.

E számok mögött rengeteg öröm, aktivitás, munka, partnerség, összefogás, köszönet és kölcsönös tisztelet bújik meg: büszkék vagyunk rájuk, és köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a WOW első évének sikereihez!

Az idei év legfontosabb pillanatait az az alábbi kisfilmünkben is  összegyűjtöttük! 

https://fb.watch/2JYoCiovS2/

Reméljük, hogy a pozitív fogadtatás, a lelkesedés, a kedvesség amivel idén találkoztunk, jövőre még több vízi és parti eseményen köszönhet vissza a már ismerősök és az újonnan csatlakozók mosolyain keresztül! 2021-es terveink változatlan céllal már készen vannak: szeretnénk a WOW események, lehetőségek körét tovább bővíteni, hogy egyre több lány és nő vitorlázhasson vízeinken gyakrabban és magabiztosabban akár szabadidős, akár versenyzési motivációval. 2021-ben reményeink szerint az ideinél több hajós tréninget valósíthatunk meg különböző osztályokkal együttműködve, részt vállalhatunk a női versenyzők elismerésében a szezon kiemelkedő versenyein, nagyobb szerepet vállalhatunk a női vitorlázás népszerűsítésében szervezett hajós eseményeken és kiállításokon, és folyamatos interakcióban tarthatjuk a Women On Water közösség tagjait egymással kommunikációs csatornáinkon keresztül.

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Üdvözlettel,
A Women On Water Hungary csapata

Külön köszönet szponzorainknak és partnereinknek akik nélkül az idei év történései sem valósulhattak volna meg:

Kiemelt Médiapartner:



Támogató:

Partnerek:
Monautix Kft - Rooster
Horizont Brewing
Ilcsi
Quantum Sails
LakePro Rigging
Pulsar
Flaar Boats
NAU330 osztály
Balatonfői Yacht Club
Zöldszalag Regatta
Kenese Marina-Port
Hajógyári Kikötő
Alsóörs Marina
Magyar Vitorlás Szövetség
Prevital Sailing Team
Team Black Jack
Racing Django
MKB-Prospex Team
Török Brigi Photographer
Ladányi János Film

Médiatámogatók:
Vitorlázás Magazin
Porthole.hu
Aqua Magazin
Compass Magazin
M4Sport Skipper magazin