Visszatekintő a szezonkezdésre, azaz nyitástól a teltházig

A korlátozások részbeni feloldásával, nyár eleji nyitással, folyamatosan változó belépési szabályok mellett, de végre újraindult a horvátországi hajós turizmus. Az adriai bázisainkon gyorsan fogytak a hajók, ráadásul ekkor még sokáig voltak főszezoni ajánlatok last minute áron. A döcögős kezdés után viszont igen hamar kikerültek a megtelt táblák a horvát charterbázisokra, ugyanis a legtöbb hétre egyszerűen már nem tudtunk hajót adni az ellenőrzött chartercégektől. Ennek oka egyértelműen az volt, hogy egyszerre jelentkeznek a korábbi – covid miatti – átfoglalások, az új, idei foglalások és a last minute igények egyaránt.

Bár remélhetőleg jövőre nem ismétlődnek meg az idei kaotikus állapotok a csúcsszezonban, azért továbbra is inkább a biztonságos korai foglalást javasoljuk a kockázatos last minute helyett.

 

Last Minute vagy Early Booking?

Early Booking esetén válogathatunk a hajókból, és lesz egy biztos foglalásunk, kedvező áron, ráadásul kockázatmentesen, hiszen a covid helyzet óta minden cég garantálja az ingyenes átfoglalási lehetőséget utazási korlátozás esetére. Ezzel szemben Last Minute esetén csak a „maradék” hajók közül választhatunk (mindig a legjobb hajók fogynak el először), nem tudunk tervezni sem az árral, sem a helyszínnel, és még az is lehet, hogy kútba esik a hajós nyaralás. Sok túraszervező, aki a kedvezőbb ár miatt a kivárásra játszott, szintén hajó nélkül maradt idén, noha jelentkezők lettek volna a túrákra. A biztonságos foglalásra az Early Booking lesz a megoldás 2022-ben is.

 

Rugalmas előfoglalás 2022-re

A Yacht Charter Guru online foglalási rendszere már tartalmazza a chartercégek 2022-es kínálatát. Több flottából is rugalmas fizetési- és lemondási feltételek mellett bérelhetők a hajók, amelyekre már kereséskor szűkíthetjük a találatokat. Azonban az eddigi foglalási szokásokat is teljesen átalakító lehetőséget a kedvezőbb fizetési ütemezés jelenti majd.

 

Hajóbérlés mindössze 10% befizetésével!

A Yacht Charter Guru október 31-ig tartó akciójában már 10% első részlet befizetése mellett foglalhatók hajók a jövő évi szezonra!

Talán nem kell részletezni, mennyivel előnyösebb és kockázatmentesebb a foglalás 10% befizetésével, szemben az általános 50% első részlettel. További könnyítés, hogy a második részlet csak négy héttel a check-in előtt lesz esedékes. Legújabb informatikai fejlesztésünknek köszönhetően már az online keresőnkben rá lehet szűrni a találatok közül azokra a hajókra, amelyekre érvényes az akció. Csak jelöld be a „10% befizetéssel foglalható hajók” szűrőt a Foglalási lehetőségeknél, és már be is biztosíthatod jövő évi hajóbérlésedet, rugalmas lemondási feltételek mellett.

További részletek a kedvezményes foglalás menetéről: https://yachtcharterguru.com/hajoberles-horvatorszag-kedvezmenyes-elofoglalas-2022

 

Hajóbérlés az utószezonban, akár tényleg last minute-ben

Az erős főszezon erős utószezont eredményezett idén Horvátországban, de októbertől már akár last minute foglalási igényeket is tudunk teljesíteni.

Az igazi horvátországi utószezon októberben kezdődik, amikor az időjárás még mindig meleg, de a szelek már alkalmasabbak a vitorlázáshoz, és ami a legfontosabb, hogy megszűnik a tömeg! Emiatt az árak is vonzóbbak lesznek és többet is vitorlázhatunk, hiszen nem kell aggódnunk, hogy este nem találunk szabad vendéghelyet a kikötőkben. Még a november elejétől sem kell megriadni, mivel a tenger még ekkor is 20 fok körül marad, emiatt éjszaka sincs szükség fűtésre, bár a fázósabb ügyfeleinknek fűtött hajót is tudunk biztosítani.

 

Online hajókereső, további információ, tájékoztatás a foglalási- és lemondási feltételekről Yacht Charter Guru honlapján: https://yachtcharterguru.com