MIT KELL TENNIE A VERSENYZŐKNEK?

  • Az Airmoniq Tracking rendszer használatához le kell tölteni az Airmoniq applikációt (Android vagy iOS telefonokra)
  • Mindenképpen engedélyezzük az applikációnak a GPS adatokhoz való hozzáférést.
  • Az applikációban regisztrálni kell versenyzőként, és itt megadni az MVSZ VIHAR rendszerében használt VIHAR-ID-t, és születési dátumunkat is. Ezzel összeköttetésbe kerül a VIHAR rendszer, és az Airmoniq Tracking rendszere.
  • Belépés után láthatjuk azon versenyeket, amikre már neveztünk a VIHAR rendszerben.
  • A verseny előtt egy órával már elindíthatjuk a nyomkövetést az esemény melletti Tracking gombra tapelve, majd a START gombot megnyomva.

FONTOS!: Az applikációt NE zárjuk be a verseny végéig, és gondoskodjunk a a telefon megfelelő töltéséről – bár az applikáció nem fogyaszt sokat. (Amennyiben véletlenül bezártuk volna az applikációt, vagy leállítottuk volna a trackinget, az bármikor újraindítható, akár másik telefonon letöltve az appot és ott bejelentkezve is.)

SZURKOLÓKNAK

A verseny iránt érdeklődő szurkolók pedig az Airmoniq által kifejezetten a verseny követésére kifejlesztett - az alábbi linken elérhető - oldalon

 https://tracking.airmoniq.com/loginhttps://tracking.airmoniq.com/login  követhetik figyelemmel az évadnyitó és a többi idei MVSZ-versenyt, így  többek között a Fehér Szalagot, a Kékszalagot is.