Folytatódik a Yacht Charter Guru ismeretterjesztő sorozata is. Balatonföldváron a Fritz Sails és a Maritime Hajósbolt ismeretterjesztő előadásait hallgathatják meg az érdeklődők a befutás után. A vitorlákról Miklós Tamás "Toma" beszél, témája a vitorlák javítása, tárolása, cserélése, reffelési szisztémák, továbbá a széljelző szálak jelentősége és a vitorla trimmelése lesz. A Maritime előadásában a futókötélzetről esik szó, megismerhetjük a kötelek különböző anyagait, típusait, használatukat, valamint kiválasztásukat a megfelelő használatukhoz.

A Versenyutasítás hamarosan felkerül az online hirdetőtáblára. További részletek a versenyről, a nyereményekről és a különdíjakról, valamint online nevezés az alábbi linken:

BAHART REGATTA II-III. FUTAM

https://yachtcharterguru.com/bahart-regatta-2023-2-3-futam-balatonfoldvar?utm_source=bahart-mail&utm_medium=textlink&utm_campaign=br23-2_3

 

ÚJ TÁMOGATÓ A BAHART REGATTA FUTAMOKON

A verseny helyszínén, a BAHART Regatta kiemelt támogatójaként mutatkozik be a Porto Bello Residence: prémium apartmanok a balatonföldvári kikötő mellett.

https://portobelloresidence.hu/hu/?utm_source=bahart-mail&utm_medium=textlink&utm_campaign=br23-2_3

A szombati túraversenyt követő parti eseményen minőségi vendéglátással, kávéval, limonádéval, sörrel, Chivas Regal whiskeybemutatóval és –kóstolóval, valamint DJ-vel várjuk a versenyzőket.

Vízi rendezésben továbbra is Dávid Júlia és csapata a partnerünk, a vendéglátásról Horváth Zsolt #KicsiZso gondoskodik. A Yacht Charter Guru társszervezője az Ocean Sailing SE a versenyek helyszínét a Balatoni Hajózási Zrt. biztosítja.

További információ:

web: https://yachtcharterguru.com/regatta

nevezés: https://yachtcharterguru.com/regatta/entry

hirdetőtábla: https://yachtcharterguru.com/regatta/news

facebook: https://facebook.com/yachtcharterguru

e-mail: regatta@yachtcharterguru.com

telefon: +36 30 886 2000

Yardstick Trophy: https://hunsail.hu/YS-Trophy-2023_1