Az Országos Bajnokságra online nevezni az MVSZ VIHAR-rendszerében lehetséges, ami akkor válik érvényessé, ha az alábbi nevezési időben és helyszínen, az előnevezettek részére elkülönített asztalnál:

• bemutatásra kerül a nevezési feltételeket igazoló és a VIHAR rendszerben nem regisztrált összes irat,

• a csapat képviselője aláírásával igazolja a nevezést,

• a nevezési díj kiegyenlítésre kerül,

• Kitöltött és aláírt szülői/gondviselői nyilatkozat a felelős személyről minden olyan versenyző esetében, aki 2023. augusztus 31-én tölti be 18. életévét vagy fiatalabb,

• a csapat felveszi a hajó nevezési egységcsomagját, amelyet aláírásával igazol.

A helyszínen nevezni Balatonmáriafürdőn, 2023. augusztus 30-án, szerdán 15:00 - 19:00 óra között lehet, a Balatonmáriafürdői Vízisport Egyesület telepén működő irodán. A nevezési díj 30.000 Ft/fő, aminek a kiegyenlítés módjáról a versenykiírásból, ide kattintva lehet tájékozódni. 

A verseny 12 futamra tervezett, de egy nap maximum 4 futam rendezhető. 2023. szeptember 3-án vasárnap 14:00 óra után nem adható „első” figyelmeztető jelzés. A versenypálya a Balatonmáriafürdő előtti vízterületen kerül kijelölésre. 

A díjkiosztó ünnepség tervezett időpontja 2023. szeptember 3., vasárnap 17:00 óra, a Balatonmáriafürdői Vízisport Egyesület telepén. 

A versenykiírás ide kattintva érhető el. 

Fotó forrása: Balatonmáriafürdői Vízisport Egyesület Facebook-oldala / Gondos Ádám