A hűvös idő ellenére, köszönhetően a Hell Energy támogatásának, egy fűtött Xixo-sátorban melegedhettek vendégeink a futamok alatt, a kínáló pultoknál meleg teával, forrócsokival és más finomságokkal láttuk vendégül az érdeklődőket.

Nagy örömünkre szolgált, hogy idén a környékbeli vitorlázó klubok mellett tiszteletüket tették nálunk agárdi, palici (Vajdaság), orfűi, balatoni versenyzők, ők is hozzájárultak, hogy sportszakmai szempontból is értékelhető versenyt sikerült lebonyolítani. Az időjárás kegyeibe vett, hiszen bár az előrejelzés zivatarokat jelezett, mégsem esett az eső. A kellemes erősségű szélben  összesen 20 vitorlás hajó indult neki a versenynek, Laser/sikló, Finn, kalóz és Korsar jolle hajóosztályokban öt értékelhető futamot sikerült rendezni.

A futamok izgalmasak és látványosak voltak, köszönhetően Vihar Gergőnek és profin laza csapatának. Az izgalmas versenyek és a néhány melegítő ital után mindenkinek jól esett a gazdagon készített gulyásleves, amit később Dj Pappszy zenéire "mozogtunk le". A hangulat tökéletes volt, és a visszajelzések alapján úgy gondoljuk, hogy idén is sikerült egy színvonalas rendezvényt megvalósítanunk.

Külön köszönet, hogy meglátogatott minket az RTL klub stábja.

Természetesen egy ilyen eseménynek nem csupán a versenyzők, hanem a támogatók is óriási részesei. Hálásan köszönjük Hell Energy, Peka Bau, Xixo, Il Baffo, Bandesign, Petagoras Color, JolleParts, Weinstein Média, Pecunia Bau, Aqua Detailing, Interforest támogatását, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a Mikulás Kupa. Ezúton is köszönjük önzetlen anyagi, tárgyi és személyes segítségüket, közbenjárásukat! Köszönjük

Köszönjük minden versenyzőnek és résztvevőnek, hogy idén is velünk voltak. Bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk, addig is jó pihenést és békés ünnepeket kívánunk mindannyiuknak!