A látogatók megtekinthetik a különböző márkájú motoros és elektromos hajókat, válogathatnak a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, szolgáltatások és ruházatok közül, valamint a vízi sportokhoz szükséges eszközöket is beszerezhetik.

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Vitorlás Akadémia közreműködésével a 2024-es kiállítás díszvendége a Vitorlázz Itthon program lesz.

A program keretében az Akadémia célja bemutatni a lehető legszélesebb körben a hazai vitorlázás, azon belül is kiemelkedően a „kishajós” vagyis jollevitorlázás nyújtotta élményt, nem utolsó sorban azokat a lehetőségeket, melyet a sportág a fiataloknak képes biztosítani.

Az Akadémia központi standján is hangsúlyozottan jelenik meg hazánk szerepe az olimpiai vitorlázás történetében. Az Akadémia kiállítása többféle irányban, többféle aktivitást vállal, egyfajta „vitorlás idővonalat” alkotva a kezdetektől a csúcsokig, emellett bemutatja az utánpótlásversenyzőket, a jövő olimpikonjait és megtekinthető lesz az olimpia vitorlástörténete, illetve kiemelkedő hazai szereplői is.

 

A kiállítás nagy hangsúlyt fektet a legfrissebb innovációk bemutatására, ezzel a céllal immár tizenegyedik alkalommal hirdette meg Újdonság Pályázatát, így az elmúlt év fejlesztései és a pályázat nyertesei is a kiállításon mutatkoznak be.

A Budapest Boat Show fontos hajós találkozóhelyként a bemutatkozó cégek mellett színes programkínálattal várja mind a szakmai mind a nagyközönséget. Azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a színes programokat, előadásokat és desztinációkat felvonultató Utazás kiállítást, a lakóautók és kempingfelszerelések széles kínálatát bemutató Karaván Szalont, valamint a 2. E-bike Test&Show-t, ahol egy 3000 m2-es tesztpályán tapasztalhatják meg az e-bike igazi élményét és akár egy e-bike szerencsés nyertesei is lehetnek.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke pedig a Hajóipari Vállalkozók Egylete. Vásárolja meg belépőjét és vegyen részt a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényén!

 

Jegyvásárlás: https://boatshow.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/