A Siófok – Alsóörs – Sóstó közötti vízterületen megrendezésre kerülő túraversenyen rövidebb pályával is készül Kerekes Kázmér versenyvezető és csapata, hogy gyengébb szél esetén is teljesíthető legyen a futam.  

 

Vendég: Berecz Zsombor 

zsombi-2

A verseny szervezője, a Yacht Charter Guru által elindított ismeretterjesztő előadás-sorozat idei első vendége Berecz Zsombor, az MVSz szövetségi kapitánya, olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vitorlázó, a Sámánok csapatkapitánya, aki az SSL világversenyen elért bravúros magyar győzelemről beszél majd. 

 

BAHART Regatta Quiz 

Elindítjuk Balatonnal, hajózással, és főként szabályismerettel kapcsolatos kvízjátékunkat, melyre minden csapatot várunk a díjátadó előtt, 18 órátólA kérdéseket és a versenyhelyzetek animációt a színpadi ledfalon vetítjük ki, melyekre a csapatok mobilalkalmazáson keresztül válaszolhatnak. 

 

YesBalaton póló 

yesbalaton-logo

Idén minden csapat yesbalaton.com pólót kap ajándékba az első nevezésekor. További kedvezményes vásárlási lehetőség a helyszínen vagy a webshop-ban a REGATTA24 kuponkóddal. 

 

Maritime Hajósbolt a versenyzőkért 

Maritime Hajosbolt

Idén minden futamra 10% vásárlási kedvezményt ad a Maritime Hajósbolt a nevezőknek. A megrendelés akár a verseny helyszínén is átvehető. Az akció pontos részletei a honlapon.  

A verseny vendéglátásáról idén is Horváth Zsolt #KicsiZso csapata gondoskodik, és idén sem maradhat el a Chivas Regal whiskybemutató és -kóstoló. 

A versenyre nevező egységek számára ingyenes kikötési lehetőséget biztosítanak a szervezők a szabad kapacitások erejéig. A kikötőhasználat szabályai a Versenyutasításban találhatók. 

 

Kedvezményes előnevezés június 25. 20:00 óráig! További információ, online nevezés: 

https://yachtcharterguru.com/bahart-regatta-2024-1-futam-siofok