Minden helyszínen sikerült érvényes futamot rendeznie Kerekes Kázmér versenyvezetőnek és csapatának, így a kiejthető futam lehetősége még izgalmasabbá tette a küzdelmet a versenysorozat összetett végeredményért és a Maritime Hajósbolt fődíjáért.

Sikerrel zárult a Yacht Charter Guru idei újdonsága, a BAHART Regatta Quiz, amelynek nem titkolt célja volt, hogy a Balaton ismerete mellett felhívja a versenyzők figyelmét a vitorlás versenyszabályok összetettségére, és betartásuk fontosságára.

A szervező által elindított szakmai ismeretterjesztő sorozat idei előadásaira olyan szakemberek fogadták el a meghívást, mint Berecz Zsombor (olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vitorlázó), Preiszner Bálint PhD (Balatoni Limnológiai Kutatóintézet), Mezey Zoltán PhD (Flaar Boats).


BAHART Regatta Quiz

BAHART Regatta Quiz


Vendég: Berecz Zsombor

Vendég: Berecz Zsombor

Bár a nevezési díjak a tavalyihoz képest nem emelkedtek 2024-ben, a csapatok a YesBalaton.com egyedi tervezésű BAHART Regatta Limited Edition pólóit kapták az első nevezésekor, a verseny színvonalas vendéglátásról pedig idén is az ismert séf, Horváth Zsolt #KicsiZso gondoskodott.

Az idei BAHART Regatta versenysorozat dobogósai bambuszból készült érmeket és egyedi plakettet kaptak, amelyet a most 114 éves Tramontana II. vitorláshajó egykori kormányrúdjának egy darabja ékesít.


YesBalaton póló

YesBalaton póló


BAHART Regatta díjak

BAHART Regatta díjak

A szervezők gratulálnak a helyezetteknek, köszönik a csapatoknak a nevezést. Szintén köszönik a szponzoroknak és az együttműködő partnereknek a támogatást, valamint a versenysorozat létrehozásában és lebonyolításában résztvevők munkáját.

A versenysorozat részletes beszámolója a futamonkénti és összetett eredményekkel az alábbi linken keresztül tekinthetők meg:

https://yachtcharterguru.com/sikeres-szezon-zart-a-bahart-regatta-2024-ben-a-yacht-charter-guruval

BAHART Regatta fotógaléria: https://yachtcharterguru.com/regatta/gallery 

A VERSENYSOROZAT SZERVEZŐJE:

Yacht Charter Guru és a Regatta VSE

KIEMELT TÁMOGATÓK:

Maritime Hajósbolt, Schiller Autó Család, Balatoni Hajózási Zrt.

TÁMOGATÓK:

YesBalaton, Samsung, Chivas Regal, Dreher Sörgyárak Zrt., Portioli Cafe, SunGarden Wellness & Family Hotel, Kontex Kft., Tramontana vitorlás, Balaton Boat Show, Aqua Magazin, Porthole, Hajobiztositasok.hu, Annagora Gastro Kft., Vagabund SE, Magyar Vitorlás Szövetség