A nagy közösségi portálokon belül alakuló csoportok aktivitása jól tükrözi azt az igényt, amit az egyén információéhsége és kielégítetlen kommunikációs vágyai hoznak létre. A Porthole elsősorban a hazai vitorlázó társadalomnak eddig a hajós médiák által meg nem szólított - vagy talán nem megfelelően kezelt - többségének elérését tűzte ki célul. Minket is meglepett azonban az olvasók részéről megnyilvánuló felfokozott érdeklődés. Már a 3. lapszámtól 6000 feletti - a Magyar Posta által hitelesített - címlistával rendelkeztünk, annak ellenére, hogy igyekeztünk a párhuzamosságokat, tehát az egy címre jutó többletpéldányokat kiszűrni. Úgy gondoltuk, e sikert a közösséget elérni kívánó hirdetők is elismerik, de sajnos a piac nem igényli a hiteles adatszolgáltatást, így előnyünket - az ország legnagyobb vitorlás adatbázisát - nem tudtuk érvényesíteni. A Porthole által elért nagyszámú vitorlázó kiszolgálását azonban továbbra is feladatunknak tekintjük, ezért létrehoztunk egy komplexebb szolgáltatáscsomagot, építve olvasóink, üzleti partnereink aktív támogatására.

  • Továbbra is biztosítjuk a lap teljes tartalmának és archívumának ingyenes elérését, elsősorban a július 1-jén induló teljesen új online felületünkön, a Porthole Portálon.
  • Folyamatosan bővítjük az olyan információs szolgáltatásaink körét, mint a vendéglátóhelyeket minősítő kocsmateszt, vagy a hamarosan induló kikötői eligazító.
  • Felületet biztosítunk minden közérdekű információnak, így a nem szorosan a hajózáshoz köthető parti programlehetőségeknek is.

A közösség számára lehetővé tesszük olyan emelt szintű szolgáltatások elérését, melyeket a jövőben csak a névre szóló közösségi kártya tulajdonosai vehetnek igénybe. A Porthole Klub-kártya lehetővé teszi, hogy tulajdonosai a tagsági díjat jelentősen meghaladó kedvezményekben részesüljenek biztosításuk megkötésénél, bizonyos versenyek nevezésénél, éttermi és kikötői szolgáltatásoknál. Szándékaink szerint ezt a listát folyamatosan bővítjük.

A jövőben a Porthole nyomtatott verzióját csak a tagsági kártyával rendelkezőknek fogjuk - továbbra is ingyenesen - kipostázni.

A Porthole Klub Tagsági Kártya díja fél évre 3000 Ft +Áfa

Díjfizetés: www.porthole.hu/díjfizetes kártya, paypal,

Átutalás

Blablabla számlaszám

Postai csekk

A kártyákat a befizetést követően postázzuk.