A versenynaptár itt letölthető. (Utolsó módosítás: április 06.)

Elképesztően komoly munka ez, ha belegondolunk mennyi különös és különböző érdeket kell összehangolnia annak, aki ezt az egyeztetést végzi. A hagyományos versenyek rendezői ragaszkodnak a megszokott időpontjaikhoz, de pl a Kékszalag nem rögzülhet állandó helyre, mert a holdtölte nem igazán alkalmazkodik egy előre rögzített versenyidőponthoz. Az augusztus 20-i tűzijátékot is sokan szeretnék a versenyeikbe integrálni, és a kiszervezett Bajnokságoknak is kell szabd hétvége. A szakmai regatták a szponzorok naptárához kell, hogy igazodjanak, a buliregatták meg a kikötők befogadóképességéhez.

Kővári Pista a mi „Kőpityunk” uralkodik a káoszon és profi diplomatákat megszégyenítő leleményességgel osztja a lapokat, pontosabban az időpontokat, megoldva a leglehetetlenebb feszültségeket, torlódásokat is. Nekünk sincs azonban könnyű helyzetünk, mert az időpontokat igyekeztünk úgy rendezni, hogy azokat könnyen hétvégére bontva tudjátok áttekinteni letölteni!

Kérünk benneteket figyelmesen nézzétek át a táblázatot, ha elírtunk volna valamit akkor jelezzétek, hogy javíthassuk. A portálunkon folyamatosan aktualizáljuk a naptárt amennyiben olyan eseményeket is átküldötök, melyek a hivatalosban nem szerepelnek. Biztos idén is lesznek olyan elvetemültek, akik a jóváhagyott egyeztetett naptárt erőnek erejével akarják átrendezni, őket arra kérjük ne minket keressenek a szövetséggel és az érintett rendezőkkel állapodjanak meg az időpont változtatásról, hogy a végén mi is korrigálhassunk. Kőpityunak meg egy gigantikus nagy like az elvégzett munkáért!