Leginkább a Kékszalag feladása az a csorba, amit szeretnénk egy jó eredménnyel a következő júliusi holdtöltekor kiköszörülni.

 

Bár a katamaránok nem sok esélyt adnak közel kerülni az abszolút dobogóhoz, a saját ellenfeleinkkel parázs csatákat fogunk vívni bizonyosan!

A hajon csak apróbb műszaki fejlesztéseket tervezünk. Ellenben vitorláink számát szeretnénk újabb darabokkal gyarapítani. Ehhez továbbra is számítunk támogatóink segítségére!

A csapat összeállításában gyakorlatilag nincs változás. Amiben biztosan fejlődni fogunk, az a karbantartások és edzések tervszerű kivitelezése.

Az új évadban továbbra is szeretnénk résztvenni a Balaton Regatta,illetve Yardstick Trophy versenyein, illetve a nagyobb presztízsű országos versenyeken is.

Természetesen a szakmai regattákra is külön figyelmet fordítunk!

Sajnálattal vesszük tudomásul, hogy bár a BL újra megnyílt, a LVE versenyei nem tértek vissza a nyugati oldalra!

Minden esetre már vágjuk a centit az első vízreszállásig!

 

Gardaura

Kapcsolódó cikkek:

Szezonkezdő körképünkben szeretnénk bemutatni a hazai vízeken versenyző profi, és kevésbé profi csapatok felkészülését, terveit a 2012-es szezonra.

Te is benne vagy egy csapatban? Várjuk írásodat arról, hogy milyen volt a 2011-es évetek, milyen versenyeken szeretnétek elindulni 2012-ben, hogy mivel tuningoljátok a hajótokat, hogyan sikerült a téli felkészülés, hogyan változott a csapat. Nyugodtan megemlítheted a szponzoraid nevét is, ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy támogatnak! A beküldés menüpontot használva, vagy e-mailben a porthole@porthole.hu-címre is elküldheted írásodat. Ne felejts el néhány képet is csatolni.

Simó Béla