De nem akármilyen: pici, könnyű vízhatlan, nagylátószögű és hatalmas kihívás annak aki még nem használt ilyet. Úgy hívják: DRIFT HD GHOST

Készítettünk már filmet zoomolható kis palmcorderrel, kihajtható ledes nézőkéje minden flexibilitása mellett is lefoglalta az operatőrt, ahogy az iphone, vagy a nagy Nikon fényképezőgép movie funkciója sem dolgozik önállóan. Ezt a kis cuccot úgy is használhatjuk, hogy semmiben nem zavar, sőt akár el is felejthetjük jelenlétét. Felraktuk fejre, csörlőkar fogantyújára, kormánykerékre, felhúztuk a dirkkel, kilógattuk boomvégre, ült a korláton olyan pozitúrákban ahol elképzelhetetlen lett volna bárkit is odaállítani. A csuklónkon karóraszerűen viselhető távkapcsolóval indítható, leállítható egy egy felvétel, sőt még olyat is tud, hogy az indítás előtt bekövetkező eseményeket is beélesíthetjük, így nem maradunk le semmiről ami az objektív elé kerül.
Első filmünket az elmúlt hétvégén készítettük. Fogadjátok szeretettel, kritizáljátok bátran, és ha jobbat tudtok csinálni akkor osszátok meg velünk is!
 
Kamera és vágás: Szutor Ferenc 

A kamerát köszönjük a myactioncam.hu -nak!

Gerő András