3sails kínálatában megjelent egy innovatív termék, ami mellett mi sem mehettünk el szó nélkül. Ez a termék nem más, mint a CIPŐTALP. Úgy cípőtalp ahogy mondom, ennyi a találmány.

Vegyünk egy talp formájú gumilapot, kenjük be ragasztóval, lépjünk rá, majd lépjünk tovább. Ja és persze kérjünk el érte 15 EUR-t (közel 5.000 forintot). Zseniális, már-már mesébe illő, van is rajta cipő, meg nincs is. El is törik a nagylábujja ha belerúg valamibe, meg nem is...

Van néhány kérdés, ami nem tud nem a felszínre törni rögtön. Ha valami rá van ragasztva az ember lábára, akkor az hogyan szellőzik? Oké, hogy „100% tested skin compatibility” de azért mégis csak ragasztó. Mennyire macerás le/felvenni? Mondjuk szeretnék végigfeküdni az ágyon olvasni, és nem szeretném feltenni a cipős -akarom mondani cipőtalpas- lábam a matracra, ezért leveszem és visszaegyengetem rá a védőfóliát. 5 perc múlva szólnak fentről, hogy kész a fröccs, vehetem le a fóliát és applikálhatom vissza lábamra a talpat, a fröccs közben melegszik.

Szóval én nem tudom. Ha valaki kedvet kapott és kipróbálta, feltétlenül számoljon be nekünk a tapasztalatairól!

ITT megrendelhető!

A beküldést köszönjük Pankának!

Találtál egy terméket amiről nem tudod eldönteni, hogy vicc vagy komoly? Esetleg tényleg van értelme? Küldd el nekünk!