Üdítő látvány várja a hotel vendégeit: a 450 méteres impozáns kikötő mellett a keleti móló a nagyközönség által is bejárható lesz, így igazán hangulatos, pezsgő vízparti életre számíthatunk Balatonfenyvesen. A kikötőben kialakított közforgalmi megállónak köszönhetően a település bekapcsolódik a személyhajó forgalomba is, így nem csak a vitorlás sport rajongói élvezhetik majd a különleges környezetet.

A jövő tavasszal nyíló, teljes ellátást biztosító hotelrész hangulatos élménypincével, izgalmas beltéri szabadidős tevékenységekkel csábítja majd a kikapcsolódni vágyókat. Partot érve a kikötő vendégei színes szakmai rendezvények, workshopok és konferenciák programjaiba is becsatlakozhatnak, emellett gasztronómiai különlegességeket kínáló étterem várja őket.

A kikötő területén működő két vendéglátóhely a Balaton ízeit a négy égtáj hangulatával ötvözi majd. “A balatoni ételeket újragondolva, olyan fúziós étlapot állítottunk össze, mely az előételtől a desszertig izgalmas és ízletes újításokat nyújt, széles réteg számára is elérhető árfekvésben” - mondta Segal Viktor, az éttermek kínálatát összeállító mesterszakács.

Az izgalmas balatoni ízek, az év 365 napján pezsgő élet, a folyamatos programok, és az egymást támogató prémium szolgáltatások biztosítják, hogy a létesítmény a tó hajós- és élményközpontja legyen.

“Olyan szálloda nyílik ezzel a Balaton dél-nyugati medencéjében, mely a térség vonzerejének megerősítése mellett a tavi turizmus fókuszát is Balatonfenyvesre helyezi,” véli Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere.

http://www.fenyvesyachtclubhotel.hu/

(X)