A VRB elnöke Fluck Benedek, a tagok: Dávid Júlia, Hegedűs Léna, Kerekes Kázmér és Tusnai Veronika. 
"A megújult szakmai csapat lelkesen és sok tervvel vágott neki a munkának. Célul tűztük ki, egyebek mellett a  jelenlegi versenyrendezői minősítések megújítását és a versenyrendezői képzés reformját. Első lépésként feltérképezzük a hazai versenyrendezői állományt és összeállítunk egy adatbázist az aktív versenyrendezőkről, feltüntetve a minősítésüket, melyet 2016. február 20-án teszünk közzé az MVSZ honlapon." - mondta Fluck Bence, a VRB elnöke.

Ehhez egy levelet küldtek ki az adatbázisban található versenyrendezői címlistára, akik esetleg ezt nem kapták meg, a rendezo.bizottsag@gmail.com címen írhatnak a Versenyrendező Bizottságnak.

2016. első negyedévben tervezik a szakmai továbbképzéseket, melyről, valamint minden aktualitásról folyamatosan tájékoztatják a versenyrendezőket. Február 6-án Balatonfüreden, február 13-án Budapesten lesznek a versenyrendezői továbbképzések. További információ: http://www.hunsail.hu/hu/hirek/oktatas/frissitett-meghivo-a-2016.-evi-versenyrendezo-tovabbkepzesre-

A Versenyrendezői Bizottság bemutatása:

Fluck Benedek HR szakember, nemzetközi versenyrendező, számos nemzetközi és hazai versenyt rendezett már (Laser 4.7 VB,  Melges 24 és Laser Európa Kupa, Finn , J24, Melges24, Dragon és Optimist OB), 2016. januárjától a Melges24 osztály European Champoinship Coordinátor-a, a Vízügyi SC szakosztályvezetője és az MVM SE munkájában is részt vállal. Aktív vitorlázó, 35 éve vitorlázik, ötszörös kalóz magyar bajnok, Kékszalag győztes YS I és 30-Cirkáló osztályokban, többszörös bajnoki helyezett különböző osztályokban. 

Dávid Júlia kommunikációs szakember, A kategóriás versenyrendező, másfél évtizede rendez vitorlásversenyeket, ill. vállal aktív rendezői szerepet hazai és nemzetközi versenyeken (Dragon Európa-bajnokság, Dragon Országos Bajnokság, Asso Európa Kupa, Finn, Asso, Nautic, Elliott 770 OB, One Desing Trophy, Építők Vitorlás Kupája, Turizmus Regatta, Bankár Kupa stb). A Kenese Marina-Port VSE alelnöke, aktív vitorlázó, J24 osztályban vitorlázik.

Hegedűs Léna tanító, vitorlásedző, síoktató. A kategóriás versenyrendező. Gyermekkora óta vitorlázik. Versenyzett Optimist, Cadett, 420, 470 osztályokban. Indult a 2000-ben rendezett 470 VB-n. 2010-től versenyez katamaránnal. 2013-től F20-as katamaránnal vitorlázik. A 2014-es Kékszalagon abszolútban a 3. helyen végzett, az M3-as osztályban pedig aranyérmes. Tapasztalt versenyrendező, számos hazai versenyt rendezett már. 

Kerekes Kázmér vitorlásedző, sportszervező-menedzser, A kategóriás versenyrendező és versenybíró. A Magyar 470-es Osztályszövetség elnöke, korábban számos pozíciót töltött be az MVSZ-ben, volt főtitkár és sportigazgató is. Több mint 20 éve rendez nemzetközi és hazai versenyeket (470 Eb, VB, 13 éve ő a Kékszalag versenyek főrendezője, számos OB és ranglista verseny rendezője.) Továbbá jó néhány Tengeri Bajnokság szervezői és rendezői feladatait is ellátta.

Tusnai Veronika PR manager, versenyrendező és országos versenybíró. Gyermekkora óta több hajóosztályban is versenyszerűen vitorlázik. Kalóz ifjúsági magyar bajnok és ifjúsági Európa Kupa 4. helyezett. Női bajnokságok többszöri dobogós helyezettje, számos Kalóz EB versenyzője volt. Évek óta részt vesz a hazai és nemzetközi versenyek szervezésében, lebonyolításában versenyrendezőként. (Kékszalag, Országos Bajnokságok, Európa Bajnokságok, Világversenyek).