Helyszín és időpont:

2015. február 19., péntek, 17:00 óra, Bravo Boats + Quantum Sails stand, Hungexpo G pavilon 202B stand

Témák és program:

-          A Bravo Boats és a Quantum Sails bemutatja: szárnyalások és kalandozások a Balatonon, avagy „Freestyle, sailing!” című életérzés klipjét!
-          A 2017. évi balatoni J/24-es Európa-bajnokságra készülő Magyar J/24-es Osztály 2015. évi Quantum Pénteki Tréningnek tréningsorozatának hivatalos díjátadója.
-          Ki- és visszatekintés, szezonra hangolódás avagy a Magyar J/24-es osztály 2016. évi versenyprogramja, néhány szó a hazai rendezésű J/24-es Eb-ről, ill. a  2015-ös jelentősebb momentumok felelevenítése.

A Quantum és a Bravo Boats 2015-óta szakmai segítői a Magyar J/24 osztálynak. Versenyrendezési tevékenységgel, motoros biztosításával, versenyelemzési és taktikai útmutatással, valamint a Pénteki Tréningsorozat fődíjának, egy Quantum Spinakker biztosításával támogatták az J/24-es osztályt.

 

A Bravo Boats és a Quantum Sails egy meglepetés premierrel készül. Itt mutatják be először azt a kisfilmet, amely a két cég támogatásával, Kollmann András rendezésében készült. A kisfilm egy olyan vitorlázáshoz, Balatonhoz, vízi létformához kapcsolódó életérzést idéz meg számunkra, mely méltán lehet majd hírvivője a Balatonnak, és a balatoni vitorlás életnek Európa szerte! Nem beszélve arról, hogy ez után mindenki azonnal vízen akar majd lenni! Legalább is előzetesen ezt ígérik számunkra az alkotók! Lássuk hát!

A kiállításra belépőjegyeket, igénylés alapján, korlátozott számban tudnak biztosítani az érdeklődőknek. Belépőjegy igényüket e-mailen jelezzék a marketing.bravo6.0@gmail.com e-mail címen.

Indítsuk el együtt a 2016-os vitorlás szezont!

Bravo Boats - https://www.facebook.com/bravoboats/
Quantum Sails - https://www.facebook.com/QuantumSailsHungary
Magyar J/24-es Osztály - https://www.facebook.com/magyarJ24osztaly