A tavaszi kiállítások pontosan erről szólnak. Itt már késő új hajót rendelni, de jó alkalom a tavaszi munkákhoz megvenni a szükséges cuccokat. Mellesleg már most érdemes megújítani a Porthole kártyákat is, ha extra kedvezményekre vágyunk.

Mégis mire számíthatunk? A február 23-26-ig nyitvatartó kiállítás első napjára az exkluzivitás lesz jellemző. Ezen a napon csak a Boat Show nyit ki, annak érdekében, hogy egy igényes látogatói kör is zavartalanul élvezhesse a kiállítást. A második nap, 24-e már a nagyközönségé. Itt a jegy árában a társkiállítás, a Budapest Motor Fesztivál megtekintése is benne van. Ezen a napon a hajóvezetői engedéllyel rendelkezők ingyen beléphetnek.

A kiállítás tematikája ezúttal a szabadidős hajózás. Ez nem azt jelenti, hogy a versenyzést, az e-hajózást vagy a modellvitorlázást száműzték volna a programból, de most a hallgatag tömeget, a hajózást önmagáért kedvelők népes táborát szólítják meg.

Idén is lesz újdonság pályázat a megszokott két kategóriában: hajó és a hajózáshoz kapcsolódó termékek vonatkozásában.

A Programsziget az interaktív játékok színhelye. Lesz itt árbócmászás, csomókötöző és dobó verseny, hajós ügyességi versenyek, kiskapitány képző.

 A színpadon szakmai és nagyközönség programok váltják egymást, ahogy  azt a korábbi kiállításokon megszoktuk.

 

A jegyeket érdemes előre megvásárolni, hogy elkerülhessük a helyszíni sorállást:

Január 31-éig él az online jegyvásárlás lehetősége. Az exkluzív napra, 23-ára szóló jegyek díjmentes parkolást is biztosítanak, a többi napra a regisztráció és a hírlevélre való jelentkezés 500 Ft kedvezményt jelent.