A versenyen egytestű és kéttestű kizárólag svertes hajók indulhatnak. Az egy és kéttestűek külön fognak értékelésre kerülni, csakúgy mind összesietettben és természetesen hajóosztályok tekintetében is.  Az egytestű hajóosztály fődíja a Svert Kupa mellé egy DELL XPS13 utrabook.

Természetesen a népesebb  Svert Kupán induló hajóosztályok is külön értékelésre, osztályonként díjazására kerülnek, amelyek mellé ugyanúgy jár tárgynyeremény is.

A versenyre korlátozott számban áll rendelkezésünkre vendég kikötő hely, amelyeket előzetes egyeztetés után tudunk  biztosítani az azt igénylők számára, de sólyázás két helyszínen is lehetőség van a szárazon érkező hajók tekintetében. A kikötőtől 100 méterre ingyenes parkolás van az érkezők számára akiket elkísér a családjuk is a versenyre azok  egész nap élvezhetik a verseny mellett Zamárdi ingyenes 3 kilométeres nagystrandját, a versennyel párhuzamosan futó családi és gyerek programokat, vagy az ingyenes - névszponzorunk által idetelepített - DELL vizicsúzda és vizijáték birodalmat.

NEVEZÉS

A versenyre az alábbi helyeken és időtartamokban adható le személyesen is nevezés: (egyúttal az online nevezők is itt tudják átvenni a nevezési csomagot, rajtszámot és a nevezést aláírással hitelesíteni) Helyszín: 8621 Zamárdi, Bácskai utcai kikötő Időpontok: 2016.08.07. 12.00-16.00 valamint 2016.08.12. 12.00-20.00, valamint a verseny előtt, 2016. 08.13. 07.00-08.00 ONLINE NEVEZÉS ELINDULT! NEVEZZ MOST! A nevezési időpontoknál - kiemelten a versenyindulás előtti - záró idő után nevezést nem lehet kezdeményezni. A változtatás jogát - tájékoztatási kötelezettség mellett - fenntartjuk! Részletek, díjak stbwww.svertkupa.hu