“A Magyar Vitorlás Szövetség egy új, pontosabb munkamódszert dolgozott ki a versenynaptár összeállítására, és ennek köszönhetően sokkal hatékonyabb lett a folyamat, amelyben az MVSz elnöksége, a tagszervezetek és az osztályok képviselői vettek részt. Az új módszerrel elértük, hogy nincsenek kezelhetetlen ütközések a 2018-as menetrendben” - közölte a versenynaptárról szóló szerdai egyeztetés után Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára, aki egyúttal köszönetet mondott az érintetteknek.

Kőbe van vésve, de az osztálykapitányoknak még van feladatuk

A most elkészült és publikált versenynaptárban újabb versenyek már nem kapnak helyet, de van azért még munka. Nevezetesen a hajóosztály-szövetségek és a klubok egyeztetnek arról, hogy mely versenyeket jelölik ranglistaversenynek. Az MVSz titkársága a bejelentéshez szükséges űrlapokat már eljuttatta az osztálykapitányoknak, akiknek ezeket 2018. január 31-ig kell kitöltve visszaküldeniük.

A 2018-as versenynaptár pedig itt található. Fontos, hogy a 2018-as versenyek megjelenítéséhez előbb rá kell kattintatni a “Csak az idei (2017) versenyek” mondatra. Másként: azért kell rákattintani, hogy a mondat melletti dobozka ne legyen kipipálva, így megjelenhessenek a 2018-as időpontok is a naptárnézetben.