A Hidegen Légió 2019-es megmozdulásaira verbuvál harcedzett és hidegtűrő hajósokat, kalandvágyó regrutákat. Mielőtt bárkin is eluralkodna a jeges rémület, lássuk mi vár ránk:

Ahogy a sízés is elképzelhetetlen kényeztető szállás nélkül, úgy a téli vitorlázásnak is ez az alapja. Egy nyugodt svédasztalos reggeli után beöltözünk a legmelegebb síruhánkba és kisétálunk a kikötőbe. A jó hír az, hogy nem kell sícipő, a puha meleg hótaposó a legjobb viselet. Bukósisak helyett mentőmellényt húzunk és indulás. Úticélunkat max 4-5 órás hajózással érjük el, miközben megismerjük a Balaton csodálatos téli színeit, semmivel sem összevethető hangulatát. A 20 hajós flottát a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatának legkomolyabb sürgősségi mentőhajója, a Rupert kíséri. Kikötés után irány a szálloda, kezdődhet a helyi adottságokra épülő hedonista program. 

PROGRAM

A Nagy Téli Hideglelő Hajózás körbejárja a Balatont.

1. nap - február 2. szombat - Balatonlelle
Lellei GasztroFarsangon, 7 étterem, 10 borászat és 2 cukrászda részvételével. Élőzene, mulatság hajnalig.

2. nap - február 3. vasárnap - Balatonfenyves
Reggel 9 órakor útnak indulunk Balatonfenyvesre. A helyi klubban bowling, biliárd és darts bajnokságon mérjük össze tudásunkat.

3. nap - február 4. hétfő - Badacsony

Nyugat felé hajózunk, érintve a keszthelyi medencét, majd a festői vonyarcvashegyi Szent Mihály-kápolnát tekintjük meg a vízről. A szigligeti öböl útvonalon érkezünk Badacsonyba, ahol irány a Laposa és az Istvándy pincészet. 

4. nap - február 5. kedd - Balatonlelle
Mielőtt megkezdenénk a Keleti-kört egy kis korcsolya-szauna-wellness programmal pihenjük ki az elmúlt napok fáradalmait (nyugati túra vége, keleti kezdete)

5. nap - február 6. szerda - Balatonkenese
A túra leghosszabb szakasza végén Balatonkenesén a Balatonfői Yacht Club kikötőjébe érkezik a flotta. A szállodából autóbusz viszi az érdeklődőket a legnagyobb hazai hajógyártó üzembe, a Wia Elektromos Yachtok fűzfői gyártócsarnokába. A gyárlátogatást követően a szállodában kreatív társasjátékokkal ismerkedhetünk.



6. nap - február 7. csütörtök - Balatonfüred
Csütörtök délben már Balatonfüreden szállunk partra, hogy szakavatott vezető segítségével megismerhessük a város kulturális nevezetességeit.

7. nap - február 8. péntek - Balatonlelle
Pénteken érkezünk vissza Balatonlellére, ahol másnap a Farsangi Regatta várja mindazokat akik erre az eseményre is beneveznek.

OPCIÓK

A program három választható lehetőséget kínál:

Teljes kör február 2-8-ig 7 éjszaka (1 éj gratisz!)

Nyugati  kör: február 2-4-ig  3 éjszaka

Keleti kör: február 5-8-ig 4 éjszaka

Még több információ a www.hidegenlegio.hu weboldalán található!

Video: Arcok Multimédiás Portfólió stúdió