Mindez nem csak annak az eredménye, hogy a kiállítók szinte mind nagyobb standdal jelentkeznek, bár természetesen ez is hozzájárul, de még fontosabb, hogy számos cég most először lesz megtekinthető a február 21-24 között zajló kiállításon. Ilyen az Amper Yacht elektromos hajógyártó cég, az Antila Yachts Magyarország vitorlás forgalmazó, a Narke elektromos hajógyártó, a Mymarine hajóburkolat és hajóbelső kialakítással foglalkozó cég, és az Arteries, akik egy új intelligens hajós elektronikai terméket fejlesztenek.

Persze nem csak az új cégek hoznak korábban nem látott termékeket vagy szolgáltatásokat, hiszen korábbi kiállítók is számos újdonsággal vagy premierrel készülnek, így először látható itthon a Sealine motoroshajó kínálata, a Jeanneau Sun Odyssey 410-es elnevezésű 41 lábas (12 méteres) vitorláshajója, a Suncamper 35 és a Balt 818-as motoroshajó modellje. Szintén érdekes látnivaló lesz a Hungexpo – Hungarian Silence, mely egy magyar fejlesztésű és gyártású verseny trimarán.

És ne feledkezzünk meg az idén 6. születésnapját ünneplő Budapest Boat Show Újdonság Pályázatról, melynek eredményhirdetése hamarosan várható. Itt szintén számos, az elmúlt évben készül innováció mutatkozik majd be.

Továbbra is az újdonságoknál maradva fontos megemlíteni, hogy 2019-től a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljesen készpénzmentes lett, hogy megkönnyítsék és felgyorsítsák a vásárlási folyamatot, így a belépőjegytől kezdve a területen kapható ételekig minden kizárólag érintéses bankkártyával vagy HelloPay kártyával lesz megvásárolható, készpénzzel nem.

Bővebb információkért a jegyvásárlásról, a programokról vagy a készpénzmentes rendszerről, látogasson el a www.boatshow.hu weboldalra.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, fő támogatója a Generali Biztosító Zrt., szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi.