Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, Sudár Sport, Nautic és X35 Osztály ranglistaversenye és a Regina Kupa túrafutama is egyben. 

A verseny további támogatója csopaki Szent Donát Pince és Bisztró, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontána-ról elnevezett cuvée is. 

Idei évben tovább bővült a nyeremények listája és az érmeken kívül a versenyzők a Volvo Ivanics jóvoltából számíthatnak néhány meglepetésre. 

 

Program:

2019. június 28. péntek

Délután 6-tól este 10-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezést követően finom falatok, valamint a Szent Donát pince válogatott borai. A hajóval érkezőknek péntekről szombatra ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő.

 

2019. június 29. szombat

Reggel 8 - 8:30 között nevezés akinek ez előző este nem sikerült.

Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen Kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)

Délután 6-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában. 

További információk és versenykiírás a tramontana.hu weboldalon

Nevezés a Vihar rendszerben már elérhető, a nevezési díj kiegyenlíthető a Tramontana Yacht Club Egyesület OTP Banknál vezetett 11748083-20023711 számlára történő előzetes utalással is.  

FONTOS!

Nevezési díj helyszínen: 5.000,-Ft/fő előnevezés esetén, amennyiben a nevezési díj 2019.06.25-ig átutalással kiegyenlítésre kerül kedvezményes nevezési díj: 4.500 Ft/fő.

(A 2000. január 1 és 2003 december 31 között született versenyzők a mindenkori nevezési díj felét fizetik A 2004. január 1-jén és azután született versenyzők - mocók - nevezési díjat nem fizetnek.)

A helyszínen lehetőség lesz a vasárnapi HAMIS SZALAG versenyre is nevezni!

Kiemelt támogató a Hajógyári Kikötő

További támogatók: NEA, Grand Canyon Pub, Pipers Communication.Volvo Ivanics

Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség