A Budapest Boat Show a ’legnagyobb’ szóra már egész biztosan rászolgált, hiszen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ G pavilonját már egy hónappal ezelőtt teljesen lefoglalta a közel 70 kiállító, akik összesen több mint 100 vitorlás, motoros és elektromos hajóval mutatkoznak be február 27. és március 1. között. 

A kiállításon olyan márkák kapnak helyet, mint a Bavaria, Bayliner, Beneteau, Capelli, Dehler, Drago, Dufour, Eolo, Flaar, Freeboat, Galeon, Glastron, Greenboat, Grey Boat, Hanse, Invictus, Jeanneau, Pontoon Boat, Ranieri, Regal, Royal Craft, Saver, Stickl, Suncamper, és Wiking, melyek közül 2020-ban már több az F pavilonban mutatkozik be. Ugyanitt kapnak helyet a hajós termékek és szolgáltatások, csakúgy, mint a vízi sportok felszerelései és ruházatai. Illetve nem maradnak el a színes programok a Programszigeten és a Bemutató Medencében sem, melyek szintén az F pavilonban várják az érdeklődőket.

A Budapest Boat Show-ra már elindult a jegyvásárlás, így aki szeretné meglepni barátait vagy családtagjait egy belépővel az ünnepekre, az látogasson el a www.boatshow.hu oldalra!

A kiállítás díszvendége a Velencei-tó, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, és Balaton Boat Show, fővédnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.