Összhangban az országos jogszabályi előírásokkal és az MVSz vonatkozó ajánlásaival, a korábbi évek hagyományain és az eredeti kiíráson úgy módosítottunk, hogy a verseny megtartható legyen, de vigyázni tudjunk egymásra.

Nevezést kizárólag VIHAR rendszeren keresztül fogadunk el, 2020. június 18.-án éjfélig. A kedvezményes előnevezési díjat eddig az időpontig meghosszabbítjuk. Fizetni a versenyre átutalással lehet. (Tramontana Yacht Club Egyesület, OTP Bank: 11748083-20023711, közlemény rovatban kérjük feltüntetni a hajó nevét). 

A Tramontana-Sennebogen Kupa több osztály számára ranglistaverseny, de az MVSz döntése alapján szeretettel várjuk azon osztályok jelentkezését, amelyeknek valamely bejelölt ranglistaversenye elmaradt és szeretnék azt pótolni. 

Amiben más lesz idén a verseny: 

Helyszíni nevezés nem lesz, a nevezési csomagot a VIHAR rendszerben nevezett hajók számára összekészítjük, és azt június 19-én pénteken átadjuk, de kérjük, hajónként csak egy fő jöjjön érte. 

A szokásos szombat esti, díjkiosztóval egybekötött vacsora idén elmarad, az eredményeket haladéktalanul közzétesszük a www.tramontana.hu oldalon és más fórumokon. 

A 2020. évi Tramontana-Sennebogen Kupa díjkiosztójára jövőre, a 2021. évi versennyel együtt kerül sor. 

Vendéghajók kikötésére a Hajógyári Kikötőben nincs lehetőség.

Az esetleges óvási szándékot a befutónál kell bejelenteni. Óvástárgyalás a rendezőhajó kikötését követően online formában történik, részletekről az érintetteket külön tájékoztatjuk. 

Jelen helyzetben az ajánlások és előírások alapján szükség volt a fenti módosítások meghozatalára.

Bízunk benne, hogy egy jó versennyel tudjuk indítani a szezont. 

Mindenkit várunk szeretettel. 

Jó szelet!

Tramontana Yacht Club Egyesület.