A legutóbbi portugáliai versenyen a 89 fős mezőnyben végül a 11. helyen zárt. Volt olyan napja, amikor mindkét futamból kióvták, pedig hatalmasat küzdött. De alapvetően kiegyensúlyozottan szerepelt, ráadásul még futamgyőzelmet is aratott. Bebizonyítva azt, hogy a női Laseresek között bármire képes. Számolni kell vele az biztos!

Szerencsére ezzel ő maga is tisztában van. Tudja, hogy ha jó napja van, ha a körülmények kedvezőek számára, akkor nincs számára lehetetlen, akkor ő a világ legjobbja. Azért dolgozik, hogy sok ilyen napja legyen, de ami a legfontosabb számára, hogy imádja azt, amit csinál. Szeret vitorlázni, komoly csapat segíti a munkáját és hisz magában és abban, hogy a befektetett munkának lesz eredménye is.

A podcast beszélgetésben szóba kerül a legutóbbi verseny, az olimpiai felkészülés, a célok, a vágyak és a mögötte álló csapat is, de arról is mesél Érdi Mária, hogy miért tartja fontosnak azt, hogy kiemelten foglalkozik az MVSZ a női vitorlázókkal, a számukra adódó lehetőségekkel, programokkal. 

A Podcast meghallgatható itt: https://fb.watch/5c5ZcP1vz2/