Az MVSZ ezúton szeretné megköszönni a tagszervezeteknek az ötleteket és azt, hogy aktivitásukkal hozzájárultak a program sikerességéhez. A Balatonfüredi Yacht Club, a Balatoni Yacht Club, a Kereked Vitorlás Klub, a Merkapt SE, a KMPVSE, a Penge – 4Ladies Cup, a TVSK, a Fertő-tavi Vitorlás Szövetség (Dr. Betuker Kálmán Csilla, Erhardt Nóra, Hirschler Judit, Hirschler Ludovika, Hirschler Rebeka, Szalay Krisztina, Szilvásy Judit, Voller Hanna), a Procelero SE, a Tihanyi Hajós Egylet, a Gyerekreáció Sport és Közösségfejlesztő Egyesület, a Spartacus, a Dinghy Sport Club, valamint a Women on Water női vitorlás szervezet is nagyon sokat tett azért, hogy minél több leány és nő ismerkedhessen meg a vitorlázással.

Szintén nagy köszönet illeti az olimpiára készülő Érdi Máriát, valamint Rutai Andreát (THE)Weöres Mártit (Kereked)Csillag Katalint (Spartacus)Eszes Bernadettet (Dinghy Sport Club)Sabján Annamáriát (Penge – 4Ladies Cup)Dávid Julit (az STC nap versenyrendezőjét)Kovács Vicát (WoW) és Barczi Orsit (VízenJó), hiszen mindannyian az esemény mellé álltak, és aktivitásukkal, valamint fontos üzeneteikkel járultak hozzá a Steering The Course sikerességéhez.

Bár a World Sailing női vitorlás hete véget ért, de az MVSZ abban bízik, hogy a figyelem továbbra is nagy mértékben összpontosul majd a lányokra, nőkre és egyre többen kezdenek el megismerkedni a sportággal, és maradnak hosszabb távon is a hazai vitorlás közösségben.

Tíz csapat, ötvenkét vitorlázó, hat futamon, öt darab J24-es hajóban mérte össze tudását Pünkösd hétfőn a női vitorlás pályaversenyen Balatonfüreden. A záró eseményről Ladányi János készített összefoglalót.