Az egy napos túraverseny alatt a nevező egységeknek vagy a Horváth Boldizsár Emlékverseny túravonalát kell teljesítenie (Balatonfüred-Paloznak-Tihany-Hajógyári-öböl-Balatonfüred) vagy a Tolnay Kálmán Emlékverseny pályáját kell levitorlázniuk (Balatonfüred-Paloznak-Siófok-Balatonfüred-Tihany-Balatonfüred). A túra limitideje 2021. július 18. 17:00.

Bár az előnevezés már lejárt, eddig összesen 25 egység nevezett a versenyre. Helyszíni nevezésre és regisztrációra a Balatonfüredi Yacht Club (8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 2.) klubszobájában működő helyszíni versenyirodán lesz lehetőség 2021. július 17-én 18:00-21:00 és 2021. július 18-án 7:30-8:00 között.

A Magyar Vitorlás Szövetség által szervezett Yardstick Trophy első állomása is egyben a Horváth Boldizsár és Tolnay Kálmán Emlékverseny. 16:30-tól Dominek Jácint, a Balatonfüredi Vízirendészeti Rendőrörs örsparancsnoka tart előadást a biztonságról, valamint a balatoni vízenjáráshoz elengedhetetlen tudnivalókról. A délután folyamán a Vitorlázz Itthon egyik gasztronómiai partnere, a Gyukli Pincészet készül különleges borkóstolóval, borajánlóval.

Az online hirdetőtábla a regatta hivatalos oldalán található.

Folyamatosan frissülő információk a Facebook eseményben.

Szöveg: Böröcz Berta

Fotó: Szántó Áron