"A Vadnai (BYC) és a Gyapjas (Spartacus) testvérek megjelenése több ifjúsági versenyzőnek adott lehetőséget a versenyzői pályafutásának folytatásához egy olyan hajóosztályban, ahol izgalmas és sportos versenyek folynak. A Gyapjas testvérek vezette Proligy meg is nyerte az idei országos bajnokságot (OB), ami egyben az osztály Európa Kupa versenye is volt három ország összesen 21 hajójának részvételével. A Rooster támogatásával megalapítottuk az Ifjúsági Trófeát, amit szintén ők kapták" - folytatta Vadnai Tamás.

Az assós ranglistaversenyek népszerűek voltak, hiszen 8-10 hajó rendszeresen indult ezeken. A ranglista élére pedig Majthényi Szabolcs és a Fantomasso került az idén is, sorozatban harmadszor. Külföldön pedig a Sárközy András (Maugli) kormányozta Proligy aratott sikert megnyerve a starnbergi tavon rendezett Match Race versenyt.

Jövőre egy újabb hajó is ratjhoz áll az assós flottában, ugyanis a több éve parton álló Simo új gazdára talált. Vadnai Tamás minden érintettnek köszöni a lelkes versenyzést, egyben jó szelet kívánt 2022-re is.