Közeledik a 2022-es Budapest Boat Show, mely iránt az elmúlt években folyamatosan nőtt az érdeklődés. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ G pavilonját már lefoglalta, mintegy 40 kiállító, akik összesen több mint 70 vitorlás, motoros és elektromos hajóval mutatkoznak be március 3-6. között.

A kiállításon olyan márkák kapnak helyet, mint a AB Inflatables, Bayliner, Calistra, Candela, Capoforte Boat, Dawn Marine, Eolo eKraft, Ewincher, Excess, Frauscher, GS Composite, HY Boat, Invictus Yacht, Jeanneau, Kimple, LW Boat, Mastercraft Dometic, MyBoatClima, Northman, Phantom, Prestige, Pontoon Boat, Quick, Regal, Royal Craft, Salaris, Saver, Smartliner, Stickl, Terhi, Volvo, WIA, Wiking. Ugyanitt kapnak helyet a hajós termékek és szolgáltatások, csakúgy, mint a vízi sportok felszerelései és ruházatai. Illetve nem maradnak el a színes programok a Programszigeten és a Bemutató Medencében sem.

A Budapest Boat Show-ra már elindult a jegyvásárlás, így aki szeretné meglepni barátait vagy családtagjait egy belépővel az ünnepekre, az látogasson el a www.boatshow.hu oldalra!

A kiállítás díszvendége a Tisza-tó, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, és Balaton Boat Show, fővédnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.