Profi versenyrendezéssel, színvonalas vendéglátással, változatos parti programokkal és egyszerűsített nevezéssel várjuk a versenyzőket. A nevezéshez csak a hajó biztosítása és hajólevele, valamint a kormányos képesítése szükséges. A BAHART kikötőhelyek bérlőinek nincs szükségük további kiegészítő biztosításra, mert a bérleti szerződéssel egyidejűleg megkötött biztosítás érvényes a BAHART Regatta futamokon!

TÚRA- ÉS PÁLYAVERSENY, PARTI PROGRAMOKKAL

A szokásostól eltérően a szombati túraverseny után vasárnapi pályaversenyt is rendezünk, melyen a yardstick csoportok mellett önállóan kerülnek értékelésre a legalább négy egységgel nevező nagyhajós osztályok és one-design flották csapatai.

A mindkét versenynapra egyaránt nevező egységek extra kedvezménnyel indulhatnak a futamokon. Nevezni online lehet, illetve a verseny napján a helyszínen, 9:00 óráig. A kedvezményes online előnevezés határideje 2022. június 28. 20:00. Használd ki a lehetőséget és csatlakozz a mezőnyhöz! Nevezés: https://yachtcharterguru.com/regatta/entry

A parton vendéglátás, szakmai programok, az esti ünnepélyes díjátadót követően DJ várja a versenyzőket. A BAHART ingyenes kikötési lehetőséget biztosít a versenyre nevezőknek péntek és szombat éjszakára, a szabad helyek függvényében.

FOLYTATÓDIK A YACHT CHARTER GURU ISMERETTERJESZTŐ SOROZATA:

  • A verseny előtt, a még kevésbé tapasztalt versenyzők is megismerhetik, felfrissíthetik a pályaversenyzés alapjait és szabályait, Náray Vilmos, nemzetközi versenybíró online szabályismeret előadásán.

A szombati túraverseny után is lesz három élő előadás a verseny színpadán:

  • A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a balatoni személy- illetve eszközmentésről beszél az érdeklődőknek.
  • Geröly Tamás hajóelektronikai műszerész és a Maritime Hajósbolt közös előadásában a hajóműszerek használatáról lesz szó a túra- és versenyvitorlázásban.
  • Németh Gábor az Airmoniq online nyomkövető alkalmazás működését mutatja be, közösen elemezve a verseny résztvevőinek nyomvonalát.

További részletek, versenykiírás és hivatalos közlemények a verseny hivatalos honlapján: https://yachtcharterguru.com/regatta

A verseny dobogósai idén is az Aztakeservit Értékőr Egyesület művészcsoportjának egyedi kupáit és érmeit kapják, melyek egytől-egyig újrahasznosított hajós anyagokból készültek. Mint minden helyszínen, most is különdíjban részesülnek mindhárom osztályban a legjobb helyi, balatonföldvári egységek. A BAHART Regatta négy túrafutamának összetett eredménye alapján az osztályok győzteseinek díja a Maritime Hajósbolt, egy-egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalványa.

A BAHART Regatta júniusi, fonyódi futamának beszámolója, az eredmények és a versenyen készült fotók: https://yachtcharterguru.com/bahart-regatta-1-beszamolo-fonyod

A futamok profi lebonyolításáról a SailForYou, a minőségi vendéglátásról Horváth Zsolt #KicsiZsó gondoskodik, az esemény szervezője a Yacht Charter Guru és az Ocean Sailing SE, a versenyek helyszínét a Balatoni Hajózási Zrt. biztosítja.