1. MIT KELL TUDNI A FEHÉR SZALAGRÓL?
Júliusi 9-én szombaton lesz a Fehér Szalag Nagydíj - 25. Izsák Szabolcs Emlékverseny - GeneralCom Nagydíj.
Lehetőség van online nevezésre a VIHAR rendszeren keresztül:
A nagyhajós csapatok ezen a linken:
https://vihar.hunsail.hu/Versenyzo/Nevezes/9215
A klasszikus hajók legénységei pedig ezen a linken:
https://vihar.hunsail.hu/Versenyzo/Nevezes/9403
nevezhetnek.
A helyszíni nevezés július 8-án pénteken 17 órától 21 óráig lesz a balatonfüredi Vitorlás Étterem emeletén lévő Vitorlázeumban (8230 Balationfüred, Tagore sétány 1.)
A neveési díj felnőtteknek 9 ezer forint, a 2004-2009 között születet fiuataloknak pedig 4500 forint.
A verseny online hirdetőtáblája it érhető el.
2. MIT KELL TUDNI A KÉKPÁNTLIKÁRÓL?
A fiatalok Kékszalagjára a korábbi évektől eltérően idén Fehér Szalag Nagydíj - 25. Izsák Szabolcs Emlékverseny - GeneralCom Nagydíj másnapján, július 10-én vasárnap kerül sor.
Lehetőség van online nevezésre a VIHAR rendszeren keresztül.
A helyszíni nevezésre a Fehér Szalag Nagydíj - 25. Izsák Szabolcs Emlékverseny - GeneralCom Nagydíjhoz hasonlóan július 8-án pénteken 17 órától 21 óráig lesz a balatonfüredi Vitorlás Étterem emeletén lévő Vitorlázeumban (8230 Balationfüred, Tagore sétány 1.)
A nevezési díj feneként 4500 forint.
A verseny online hirdetőtáblája itt érhető el.
3. MIT KELL TUDNI A KÉKSZALAGRÓL?
A két előbbi verseny után, július 14én csütörtökön reggel kezdődik Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenye az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj.
A nevezési díj: felnőtteknek 15 ezer forint, ifjúsági korúaknak 7 ezer forint. Külföldi versenyengedélyeseknek pedig szintén 15 ezer forint. A versenyzőknek lehetősége lesz online előnevezésre a Magyar Vitorlás Szövetség VIHAR rendszerén keresztül.
A helyszíni nevezésnek pedig a balatonfüredi Anna Grand Hotel ad helyet július 13-án szerdán 11-20 óra között. A nem leigazolt indulók rajtengedélyes versenyzőként vehetnek részt a tókerülőn, számukra a nevezési díj 30 ezer forint.
Az verseny online hirdetőtáblája itt érhető el.
Megjegyzés: A cikk eredetileg a kekszalag.hu-n (kekszalagreblog.hu-n) jelent meg.