BAHART Regatta versenyzői a vitorlázás élményének megosztásával járulhatnak hozzá a program sikeréhez. A versenyre nevező csapatok az Eurakvilo Családi Nap résztvevőivel kiegészítve vesznek részt a délutáni Jótékonysági Futamon, felejthetetlen élmény szerezve ezzel a gyerekeknek. Már a nevezés leadásakor jelezhetik a csapatok, hogy részt tudnak-e venni a Jótékonysági Futamon, illetve hány főt tudnak fogadni a hajón.

A rendhagyó program miatt a BAHART Regatta rajt időpontja 10:00 órára módosul, a kormányosi értekezlet 8:30-kor kezdődik. Az Eurakvilo Jótékonysági Futam 16:30-kor rajtol. Nevezni online lehet szeptember 3-án reggel 8:30-ig a https://yachtcharterguru.com/regatta/entry oldalon, illetve a helyszínen személyesen. A gyors helyszíni nevezés érdekében kérjük a nevezéshez szükséges adatok online feltöltését! A kedvezményes előnevezés augusztus 30-án este 20 óráig tart. A túraverseny pályáját és a pályajelek koordinátáit a Versenyutasítás tartalmazza, ami a verseny többi hivatalos közleményével együtt az Online Hirdetőtáblára kerül feltöltésre: https://yachtcharterguru.com/regatta/news

Az egyszerűsített nevezési feltételeknek köszönhetően csak a hajó biztosítása és hajólevele, valamint a kormányos képesítése szükséges a versenyen való részvételhez. További könnyítés a BAHART kikötőhelyek bérlőinek, hogy nincs szükségük egyéb kiegészítő biztosításra, mert a bérleti szerződéssel egyidejűleg megkötött biztosítás érvényes a BAHART Regatta futamokon! Mint minden helyszínen, most is különdíjban részesülnek mindhárom osztályban a legjobb helyi, balatonboglári egységek.

További részletek és folyamatosan frissülő információk a futam weboldalán: https://yachtcharterguru.com/bahart-regatta-2022-4-futam-balatonboglar

Idén Horváth Zsolt #KicsiZso gondoskodott a BAHART Regatta vendéglátásáról. A különleges ételeken és a minőségi vendéglátáson felül KicsiZso egy különdíjat is felajánlott, egy általa forgalmazott BodrogSmoker Hibachi Inox asztali grillsütőt, amit a versenysorozat legaktívabb csapatai között sorsolunk majd ki Balatonbogláron. Azok az egységek nyerhetik meg a smokert, akik az idei versenysorozat 4 helyszíne közül legalább 3 fordulóban neveztek, és indulnak az utolsó, balatonboglári futamon is!

A whiskykedvelő versenyzők pedig részt vehetnek a díjkiosztót követő Chivas Regal bemutatón és kóstolón.

A verseny dobogósai idén is az Aztakeservit Értékőr Egyesület művészcsoportjának egyedi kupáit és érmeit kapják, amelyek egytől-egyig újrahasznosított hajós anyagokból készültek. A BAHART Regatta négy túrafutamának összetett eredménye alapján az osztályok győzteseinek díja a Maritime Hajósbolt egy-egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalványa.

A futamok profi lebonyolításáról a SailForYou, a minőségi vendéglátásról Horváth Zsolt #KicsiZso gondoskodik, az esemény szervezője a Yacht Charter Guru és az Ocean Sailing SE, a versenyek helyszínét a Balatoni Hajózási Zrt. biztosítja.

A BAHART Regatta augusztusi, balatonszemesi futamának beszámolója, az eredmények és a versenyen készült fotók az alábbi linken tekinthetők meg: https://yachtcharterguru.com/klasszikus-gyozelem-szemesen-bahart-regatta-3-beszamolo-balatonszemes

 

Zárjuk az idei BAHART Regatta szezont egy jó hangulatú, remek versennyel! Várunk mindenkit szeretettel!

További információ:

web: https://yachtcharterguru.com/regatta

facebook: https://facebook.com/yachtcharterguru

e-mail: regatta@yachtcharterguru.com

telefon: +36 30 886 2000

Yardstick Trophy: https://hunsail.hu/YS-Trophy-2022