Két csapat, a SUPPY és a ROXANE hajók az első perctől magabiztosan messze a mezőny előtt külön csatát vívtak. Szombat délben az addig teljesített hat futamgyőzelmével és egy második helyével gyakorlatilag már Bajnok volt a SUPPY! - mehettek a partra tusolni.
Nyolc futam alapján már a ROXANE is annyi előnyt gyűjtött, hogy az utolsó napra maradt egy futamra már ki sem kellett jönnie, így is második lett.
A dobogó harmadik fokáért az első futamtól egészen a verseny utolsó percéig szó szerint ment a vízen a harc, a parton pedig a matek. A két 26-os mögött minden versenynap után a 28-as NATITA állt a harmadik helyen, sőt a 2. nap végén, 4 futam után csupán egy pont különbségre a második helytől. Szombaton újabb négy futam a  frissebb és jobban legyező szélben, ahol a PILLANGÓ egy pontra megközelítette.
Vasárnapra, az utolsó futamra maradt a harmadik hely sorsa. A vasárnapi futamot a PILLANGÓ nyerte, így a dobogó harmadik foka is elkelt, a NATITA 1 pont hátránnyal szorult le a dobogóról. Három 26-os Dolphin végzett az élen, a gyenge szélben jobb 28-as hajók leszorultak a dobogóról.     
Szinte hibátlan vitorlázással az idén is a SUPPY nyerte a Bajnokságot - a csapat: Seres Péter (k), Cser Donát, Mészáros Miklós, Nagy Róbert. Második helyen végzett a ROXANE - Lehner Mihály (k), Dobrovits Máté, Ősze Zoltán. Harmadik a PILLANGÓ - Simon András (k), Csüllög Zsolt, Marosfai Csaba, Varga István.