A földvári regatta ranglistaverseny a 49er, 49er FX, Repülő Hollandi osztály számára, valamint minősítő verseny az F18 katamarán, a 470-es és a Csillaghajó osztály számára. 

A versenyre csak online nevezés lehetséges a hazai résztvevők számára az MVSZ VIHAR-rendszerében 2023. augusztus 4-én 18 óráig. A külföldi versenyzők a spari@spartacus.hu e-mail-címen adhatják le nevezésüket. A személyenként fizetendő nevezési díj 10.000 Ft, ami banki átutalással egyenlíthetők ki. Az átutalás adatai a versenykiírásban érhető el. 

Kormányosi értekezlet nem szerepel a tervezett programleírásban. Figyelmeztető jelzés az első napon 10:55 a második versenynapon pedig 9:55. FD, Star, 470 hajóosztályoknak összesen öt futamot terveznek, a 49er, 49erFX, F18 hajóosztályoknak pedig kilencet. Az F18, a 470-es és a 49er, 49erFX és a Csillaghajó cirkáló-hátszél pályán, az FD olimpiai háromszög pályán versenyez a Balatonföldvár kikötőtől NY-ra elterülő vízterületen. 

A Versenyutasítás legkésőbb, 2023. augusztus 4-én, 17 órától elérhető lesz a Spartacus internetes honlapján: https://spartacus.hu/versenyeink/nyari-foldvari-regattak-iii/ 

A díjkiosztó ünnepség a „Nyári Földvári Regatták III. forduló” befejezése után közvetlenül a Spartacus telepén lesz.

A Nyári Földvári Regatták III. fordulójának a versenykiírása ide kattintva érhető el. 

Kép forrása: Spartacus Vitorlás Egylet Facebook-oldala