A szervezők régi célja a Balaton klasszikus hajóinak népszerűsítése, ezért a Yacht Charter Guru által elindított ismeretterjesztő sorozat balatonszemesi előadásának főszereplői a klasszikus hajók lesznek. A futamot követően a versenyen résztvevő klasszikus hajók tulajdonosai, kormányosai fognak beszélni a típusokról, és természetesen közelről is megtekinthetők lesznek a hajók. Elfogadta a BAHART Regatta meghívását a Balaton legidősebb hajója, a Kishamis is, és remélhetőleg több klasszikus egység is csatlakozik majd a kezdeményezéshez, ezzel is népszerűsítve a klasszikusokat, közelebb hozva egymáshoz a régi és modern hajók vitorlázóit.

A júliusi fordulón két érvényes versenynapot teljesített a mezőny Balatonföldváron, egy túra- és két pályafutammal. A vasárnapi pályaverseny dobogósai a szemesi díjátadón vehetik majd át nyereményüket. A díjazottak mellett, támogatóinknak köszönhetően Balatonszemesen is értékes különdíjak találnak gazdára, sőt, a BAHART bérlők között további különdíjat sorsolunk ki.

A verseny ideje alatt a balatonszemesi kikötő vendéghelyeit kizárólag a versenyre nevezett hajók vehetik igénybe. A BAHART Regatta résztvevőinek a kikötő használata díjmentes!

További részletek a versenyről, a nyereményekről és a különdíjakról, valamint online nevezés az alábbi linken:

BAHART REGATTA IV. FUTAM

A balatonszemesi túraversenyt követő parti eseményen is minőségi vendéglátással, kávéval, limonádéval, sörrel, Chivas Regal whiskeybemutatóval és -kóstolóval, valamint DJ-vel várjuk a versenyzőket.

Vízi rendezésben továbbra is Dávid Júlia és csapata a partnerünk, a vendéglátásról Horváth Zsolt #KicsiZso gondoskodik. A Yacht Charter Guru társszervezője az Ocean Sailing SE, a versenyek helyszínét a Balatoni Hajózási Zrt. biztosítja.

ÚJ TÁMOGATÓ A BAHART REGATTA FUTAMOKON

A verseny helyszínén, a BAHART Regatta kiemelt támogatójaként mutatkozik be a Porto Bello Residence: prémium apartmanok a balatonföldvári kikötő mellett.

További részletek a helyszínen és az alábbi linken:

PORTO BELLO RESIDENCE

További információ a versenyről:

web: https://yachtcharterguru.com/regatta

nevezés: https://yachtcharterguru.com/regatta/entry

hirdetőtábla: https://yachtcharterguru.com/regatta/news

facebook: https://facebook.com/yachtcharterguru

e-mail: regatta@yachtcharterguru.com

telefon: +36 30 886 2000

Yardstick Trophy: https://hunsail.hu/YS-Trophy-2023_1

 

Török Brigi fotói a BAHART Regatta II-III. futamáról:

2. futam:

https://yachtcharterguru.com/regatta/gallery/10

3. futam:

https://yachtcharterguru.com/regatta/gallery/11