Az előző, balatonszemesi versenyen minden korábbi nevezési rekord megdőlt, remélhetően sokan neveznek majd Bogláron is. Nem csak a várhatóan tökéletes időjárás miatt, hanem a már hagyománynak számító Eurakvilo futam miatt is, ahol a Pécsi Gyermekonkológián kezelt gyerekek gyógyulásában segíthetnek a versenyzők egy közös vitorlázással.

Az online nevezési lapon kell megadni, ha a csapat szeretne részt venni az Eurakvilo futamon, és ugyanitt lehet megadni, hogy hány főt tudnak fogadni a fedélzeten. A nevezés ingyenes, a közös vitorlázás élménye felejthetetlen. A két futam miatt a BAHART Regatta szokásos programja az alábbiak szerint változik:

  • 07:30 Reggeli kávézás, nevezési csomagok átvétele
  • 08:30 Kormányosi eligazítás
  • 10:00 BAHART Regatta rajt
  • 16:00 BAHART Regatta befutási limit
  • 16:30 Eurakvilo Jótékonysági Futam
  • 18:30 Eredményhirdetés
  • 19:30 Zenés, táncos programzárás, Chivas Regal whiskybemutatóval- és kóstolóval

Az ünnepélyes eredményhirdetésen kerül átadásra a boglári futam, és a versenysorozat összetett dobogósainak díja, valamint rengeteg különdíj. A helyi BAHART bérlők között most is sorsolásra kerül egy 3 alkalomra szóló túrabérlet, egy névre szóló parkolóhely, és egy ingyenes daruzás, továbbá a legalább négy futamra nevezett BAHART bérlők között egy 100.000 Ft értékű jóváírás a 2024-es kikötődíjból.

A verseny ideje alatt a balatonboglári kikötő vendéghelyeit kizárólag a versenyre nevezett hajók vehetik igénybe. A BAHART Regatta résztvevőinek a kikötő használata díjmentes!

További részletek a versenyről, a nyereményekről és a különdíjakról, valamint online nevezés az alábbi linken:

BAHART REGATTA V. FUTAM

A balatonboglári túraversenyt követő parti eseményen is minőségi vendéglátással, kávéval, limonádéval, sörrel, Chivas Regal whiskeybemutatóval és -kóstolóval, valamint DJ-vel várjuk a versenyzőket.

Vízi rendezésben továbbra is Dávid Júlia és csapata a partnerünk, a vendéglátásról Horváth Zsolt #KicsiZso gondoskodik. A Yacht Charter Guru társszervezője az Ocean Sailing SE, a versenyek helyszínét a Balatoni Hajózási Zrt. biztosítja.

BALATON BOAT SHOW: 75% KEDVEZMÉNY

A BAHART Regattával egy időben, szeptember 1-3. között kerül megrendezésre a legnagyobb hazai vízi hajókiállítás a Kenese Marina Portban. Hogy a BAHART Regatta mezőnye se maradjon le az eseményről, a kiállítás szervezője 75% kedvezmény ajánlott fel a boglári futamra benevezett versenyzőknek a kiállítás vasárnapi belépőjéből. A kedvezményre jogosító kódot a szombati futamon kapják meg a nevezők.

BALATON BOAT SHOW

ÚJ TÁMOGATÓ A BAHART REGATTA FUTAMOKON

A verseny helyszínén, a BAHART Regatta kiemelt támogatójaként mutatkozik be a Porto Bello Residence: prémium apartmanok a balatonföldvári kikötő mellett.

További részletek a helyszínen és az alábbi linken:

PORTO BELLO RESIDENCE

További információ a versenyről:

web: https://yachtcharterguru.com/regatta

nevezés: https://yachtcharterguru.com/regatta/entry

hirdetőtábla: https://yachtcharterguru.com/regatta/news

facebook: https://facebook.com/yachtcharterguru

e-mail: regatta@yachtcharterguru.com

telefon: +36 30 886 2000

Yardstick Trophy: https://hunsail.hu/YS-Trophy-2023_1