Kiváló lehetőséget biztosít ez minden (NEM CSAK one desing) hajóosztály számára, hogy az országos bajnokságok előtt még utoljára összemérjék tudásukat a mezőnyükben!

Ráadásul nem egy, hanem KÉT pályán (Alfa és Bravo) kerül megrendezésre a verseny, így a gyorsabb hajóosztályok dedikált vízterületet élvezhetnek a hétvégén, mellyel a szervezők biztosítják a gyors rajteljárásokat is!

Az ebben rejlő lehetőségeket több hajóosztály (Asso 99, 8M One Design, 11M One Design, B25, NAU Ten, Sudár Sport) is felismerte már és ranglista versenyként jelölte az Egis kupát.

Szombaton este a zene mellett welcome drink-kel, finom étellel és kiváló csopaki borokkal várják a vitorlázókat a szervezők az Egis Zrt. csopaki vitorlás telepén, a már jól ismert Hangár elé!

A nevezettek kiváló minőségű Fundango technikai pólót kapnak a nevezési csomagjukba, a hajóosztályok első helyezettjei pedig Rooster termékekkel gazdagodnak!

A Lám Dezső Emlékverseny vándorkupáját a legnépesebb hajóosztály első helyezettje kapja, és további értékes ajándékokkal gazdagodik!

A szervezők az egyre elrugaszkodottabb nevezési díjakat figyelembe véve idén három nevezési alternatívát is kínálnak az induló hajók számára:

-          csökkentett előnevezési díjjal (14.000 Ft/fő) azok a hajók nevezhetnek, akik 2024.07.15-ig regisztrálnak a Vihar rendszerben (https://vihar.hunsail.hu/versenyek/9756/nevezesek/create) és nem tartanak igényt nevezési csomagra.

-          előnevezési díjjal (16.000 Ft/fő) azok a hajók nevezhetnek, akik 2024.07.15.ig regisztrálnak a Vihar rendszerben (https://vihar.hunsail.hu/versenyek/9756/nevezesek/create). Ez a nevezés már tartalmazza a nevezési csomagot is!

-          a 2024.07.16 után regisztráló hajók normál nevezési díjat fizetnek (18.000 Ft/Fő)

Sok szeretettel vár minden egységet az Egis SE Rendezősége!