Tisztelt Hajótulajdonos!

 A Hotel Aquarius Kft., mint a BL Yachtklub kikötő-ingatlan bérlője ezúton tájékoztatja Önt, hogy az ingatlan tulajdonosának, a Recovery Ingatlanhasznosító Kft, döntése értelmében a BL Yachtklub a mai naptól nem üzemel kikötőként és a 2011. évben sem fog kikötőként üzemelni, ezért a 2011. évi vitorlás-szezon vonatkozásában kikötőhely bérleti szerződést nem áll módunkban kötni Önnel.

 Az ingatlan tulajdonosa utasítása alapján, a Hotel Aquarius Kft. a 2010. november 06. napján meghirdetett feltételekkel megkötött Hajótárolási szerződés rendelkezéseinek megfelelően a hajók parton történő tárolását 2011. március 31. napjáig vállalja.

Amennyiben Ön még nem kötött Hajótárolási szerződést, a Hotel Aquarius Kft., az ingatlan tulajdonosa utasítása alapján, kizárólag abban az esetben vállalja a szerződés megkötését a 2010. november 06. napján meghirdetett feltételek szerint, amennyiben 2010. november 30. napjáig bemutatja a BLYC Kft.-vel megkötött érvényes Kikötőbérleti szerződését és az árlista szerint meghatározott bérleti díj megfizetését igazoló számlát.  Amennyiben Ön nem köt Hajótárolási szerződést a fentiek alapján, kérjük legkésőbb 2010. december 15. napjáig szíveskedjen gondoskodni hajójának elszállításáról.

Kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásulvételét.

Tisztelettel:

Hnatyszyn György ügyvezető
Hotel Aquarius Kft. képviseletében

 

A Porthole folyamatosan beszámol a fejleményekről.